Acasă Alegere mai inspirata

Alegere mai inspirata

0

Salutare, dintre modelele de mai jos care ar fi mai potrivit pentru iesiri de oras + padure/dealuri.

1.Cube Acid Hybrid One 500 29” model 2018 (50Nm)

2. Focus Whistler2 6.9 EQP 29” model 2019

3.Haibike Sduro Hardnine 1.0 400Wh YCS 29” model 2019 (70 Nm)

Answered question
Adauga un comentariu
0

Salut, revin cu o intrebare. De obicei la ce perioada se face o revizie a motorului si in ce consta?

Posted new comment

Salut, nu se face revizie la motor. Pentru ca este capsulat, nu se poate desface. Tot ce poti sa-i faci este un update de soft, intr-un service.

Adauga un comentariu
0

Salut, revin cu o nelamurire ca se apropie vremea sa achizitionez bicicleta  si cautand am gasit un cube reaction hybrid pro 500 model 2018 la pret redus, insa singura marime este de 19” cu roti pe 29”.

Ca si echipare mi se pare superioara bicicletei haibike, insa nu sunt sigur cu marimea. Am facut o poza comparativa (mai jos linkul) si vroiam sa aflu parerea altcuiva daca pentru 1.75 ai mei marimea aceea  este buna sau nu. Dimensiunile din poza au fost luate de pe site-urile oficiale.

https://postimg.cc/yD0XXNgP

Posted new comment

Salut, marimea este la limită. Ar fi indicat să-i faci o probă înainte de achiziționare ca să vezi cum te simți pe ea.

O sa verific daca o au expusa in showroom, dar la limita in ce sens? putin cam mare, sau putin cam mica. Conform dimensiunilor haibike marimea M ar fi mai mare in general decat Cube 19”.

Cu 1.75m este practic intre 18 si 19 inch, de aceea ziceam ca e cam la limita. Cel mai bine testat si vezi cumva daca nu stai prea alungit pe ea.

Am vorbit la magazin, o au pe stoc si o sa merg sa o probez saptamana viitoare. Ce zici se merita Cube in locul Haibike, chiar daca este model din 2018? La prima vedere echiparea ar fi mai ok la cube, si ar fi cam acelasi pret.

Adauga un comentariu
0

Spre Haibike ma indreptam si eu ca prima alegere. Sunt inca indecis la marimea bicicletei.

Avand o inaltime de 176( M-45cm sau L-50 cm ). Am vazut in review ca era marimea M, si spre asta as tinde eu. Sa mai tin cont de altceva?

Posted new comment

M-ul este potrivit, au am 1.73 si tot pe M merg. Alte detalii, precum saua sau mansoanele, daca nu ofera confortul asteptat, se pot inlocui ulterior.

Adauga un comentariu
0

Salut Andrei, din cele enumerate mai sus as alege direct Haibike-ul, din simplul motiv ca vine cu un motor capabil. Diferenta de cuplu fata de celelalte e-bike-uri mentionate de tine este sesizabila, si nu stii niciodata cand vei aborda si un teren mai dificil, deci vei avea nevoie de el. Pentru Haibike avem și un review publicat, poate fi văzut aici: https://www.electrobike.ro/teste-biciclete-electrice/entry-level-de-la-haibike-sduro-hardnine-1-0-2019/

Dacă mai ai întrebări îți stăm la dispoziție.

Answered question
Adauga un comentariu