Acasă Autonomie acumulator bicicletă electrică de oraș

Autonomie acumulator bicicletă electrică de oraș

0

Buna ziua,

Ce-mi recomandati pentru oras care sa fie cu autonomie cat mai mare, pentru livrari de exemplu?

Dinamic-ul s-ar incadra?

Answered question
Adauga un comentariu
0

Alta varianta mai buna este?

Edited comment

Poți să arunci un ochi pe restul de oferte ale producătorilor, sunt foarte multe variante. Poți să te uiți după biciclete cu motorizări Bosch, Shimano, Yamaha însă ține cont că vor fi ceva mai scumpe. Doar dacă reușești să găsești ceva redus la început de sezon. La Bosch spre exemplu, există versiuni de e-bike-uri pentru oraș cu motoare de 350W (față de standardul de 250W) și care te pot susține până la 45 kmh (restul fiind susținute până la 25 km/h).

Nu m-am edificat deloc. Sunt la prima achizitie de e-bike si ma intereseaza o autonomie cat mai mare. Nu sustinere, nu demaraj, nu vreau sa-mi vand un rinichi pentru asta, nu ma intereseaza offroad.
Momentan am gasit Dinamicul la pretul de 4500 lei care mi se pare cel mai aproape de ceea ce-mi trebuie. Aveti idee de ceva mai bun, similar ca si varianta de pret, care sa respecte parametrii indicati?

Ok, atunci în varianta simplă, Dinamic-ul este cea mai accesibilă variantă disponibilă judecând după puterea oferită de acumulator și după preț. Practic, la 4.500 de lei nu are concurență (eu știam că prețul de raft este de 7.000 de lei, de aceea am adus alte modele în discuție). Alte variante, o idee mai scumpe, sunt prezentate în acest articol: https://www.electrobike.ro/sfat-achizitionare-biciclete-electrice/biciclete-electrice-entry-level-intre-1-000-si-2-000-euro-selectie-pentru-2019/ – însă niciuna nu are acumulatorul atât de mare precum al Pegas-ului.

Adauga un comentariu
0

Salut, pentru oraș la o bicicletă cu acumulator de 500Wh și o greutate de aproximativ 24 de kg, te poți aștepta la o autonomie de 100 de km pe primele două trepte de asistență. Pegasul are aproximativ 30 de kg. Eu am făcut un calcul scurt, presupunând că valaorea de 14.5 pentru acumulator este menționată în Ah, ar însemna aproape 700Wh, deci varianta expusă mai sus ar fi realistă în condiții reale (aprox. 100 de km). Ține cont că Pegas-ul este greu. Dacă vrei să o folosești la livrări, vei mai adăuga greutatea pe ea (portbagaj, cutie etc. – depinde ce vrei să transporți).

Posted new comment

Alta varianta mai buna?!

Adauga un comentariu