Acasă Ce eBikes de oras pentru femei recomanzi?

Ce eBikes de oras pentru femei recomanzi?

1

Vreau sa achizitionez o bicicleta electrica de oras (pentru femei), avand un buget intre 1000 si 1500 de euro. Cum o aleg, care ar fi cele mai potrivite? Tu ce recomanzi?

Answered question
Adauga un comentariu
0

Salut, în acest buget ai la dispoziție fie o bicicletă electrică de la Decathlon, fie de la Focus, după cum deja le-am prezentat în acest articol: https://www.electrobike.ro/sfat-achizitionare-biciclete-electrice/biciclete-electrice-entry-level-intre-1-000-si-2-000-euro-selectie-pentru-2019/

Ofertele și echipările sunt foarte similare, prin urmare decizia o poți lua în funcție de aspect sau disponibilitate în magazin. Dacă este vorba despre o femeie care va folosi bicicleta, ține cont de înălțimea cadrului, să fie pe măsura înălțimii celei care o folosește. Dacă-mi spui înălțimea îți pot recomanda și o dimensiune de cadru.

Dacă vrei o bicicletă de oraș electrică, se aplică aceleași reguli, însă acesta un subiect pe care nu îl tratăm momentan pe site (biciclete electrice oraș), prin urmare nu am analizat piața foarte bine pe acest segment.

Answered question
Adauga un comentariu