Electrice de munte

Ducati MIG-RR: italienii produc și biciclete electrice

Published on

Faimosul producător italian de motociclete Ducati a lansat o bicicletă electrică de top pentru sezonul viitor, botezată MIG-RR. Aceasta a fost prezentată de curând împreună cu noua gamă de motociclete pentru anul viitor, fiind dezvoltată în strânsă colaborare cu Thok E-bikes, companie al cărei proprietar, Stefano Migliorini, este fost campion național și BMX având totodată și 3 victorii de Cupă Mondială de Downhill la activ. După cum lesne se poate observa, este vorba despre un e-bike de enduro.

Conceptul este ușor diferit, bicicleta electrică fiind echipată cu o roată de 29 de inch pe față și de 27.5 inch pe spate, în binecunoscutul stil motorcross. De asemenea, suspensiile diferă, furca fiind responsabilă pentru o cursă de 170mm, iar cadrul, de 160mm.

La capitolul componente noul Ducati nu stă deloc rău: furcă Fox 36 Kashima, ghidon din carbon de la Renthal, roți Mavic, frâne Shimano Saint cu 4 pistoane, casetă cu 11 pinioane din gama Shimano XT și desigur un motor Shimano Steps E8000, cu 250W și un cuplu de 70Nm. Acumulatorul integrat are o capacitate de 504Wh. Bicicleta cântărește 22.5 kg și va putea fi achiziționată direct de pe site-ul ducati.com, pentru un preț de 6.250 de euro. Nu tocmai mic, ce-i drept.

via Ducati

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2018-2022: toate drepturile rezervate asupra conținutului // Electrobike.ro.