Electrice de munte

Intense Tazer 2019: e-bike la superlativ

Published on

Anul viitor se va da o bătălie serioasă la nivel de vârf în ceea ce privește e-bike-urile. Evoluția este clară și majoritatea producătorilor au un model de lance cu care să atragă cumpărători cu bani sau cel puțin, să trezească fanteziile celor care nu-și permit să aloce sume foarte mari pentru o bicicletă electrică. Este cazul celor de la Intense, legendarul producătorul prezentând de curând modelul Tazer, un e-bike pentru enduro, cu suspensii de 160/150mm, o roată de 29 de inch pe față și una de 27.5 inch pe spate și motorizare Shimano E8000.

Suspensia de tip VPP reușește să ofere performanță dar și o greutate destul de redusă, de 21.52 kg, tabloul fiind completat de culorile aproape clasice: negru cu galben. Fiind prima bicicletă electrică a celor de la Intense, aceștia au studiat mult înainte de a concepe modelul, iar decizia cea mai bună se pare că a fost optarea pentru carbon în construcția cadrului.

Există o singură variantă a acestei biciclete electrice, iar geometria este cât se poate de actuală: headtube amplasat la 64.9 grade, așadar mai orientat către coborâri decât majoritatea concurenților, un chainstay cu o lungime de 450mm, un reach de 450mm în dimensiunea M și un unghi al seat tube-ului amplasat la 75.4 grade. Din echipare fac parte o furcă Fox 36 Float FIT Grip 2 Kashima, un amortizor Fox Factory DPX2 c 3 poziții, o transmisie Shimano SLX, frâne Shimano XT cu 4 pistoane și discuri de 203mm și anvelopele Maxxis Minion DHR II, așezate pe un set de roți DT Swiss 350 Hybrid.

Prețul recomandat este de 7.499 euro.

via Intense

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2018-2022: toate drepturile rezervate asupra conținutului // Electrobike.ro.