Connect with us

Sam Pilgrim semnează cu Haibike în 2018

Electrice de munte

Sam Pilgrim semnează cu Haibike în 2018

Un dirt jump-er semnează un contract cu o companie de biciclete electrice? Așa ceva auzi mai rar, însă se pare că este doar începutul prin care marii producători de e-bike-uri vor să aibe ambasadori renumiți, astfel încât să-și promoveze și mai puternic produsele.

Sam Pligrim pe Haibike

Sam Pilgrim pe o bicicletă electrică părea cumva de neconceput, dar iată că industria se schimbă. Rapid.

Sam Pilgrim și-a început cariera la vârsta de 14 ani, a câștigat în 2011 Red Bull District Ride și în 2013 Freeride Mountain Bike World Tour, având totodată o comunitate de 500.000 de persoane pe pagina sa de socializare.

Sam Pilgrim a declarat că pe cât de mult îi place să coboare, pe atât de mult ura să pedaleze la deal, iar bicicleta electrica i-a oferit ocazia să se distreze atât în sus cât și în jos, făcând astfel întreaga plimbare o plăcere. De asemenea, a fost încântat de direcția celor de la Haibike orientată către segmentul gravity, prin biciclete electrice specifice.

Îl vom putea vedea peSam în continuare în FMB World Tour, pe o bicicletă de DirtJump Haibike, iar și în seria de filmulețe pe care a început-o de ceva timp pe Youtube, acolo unde este hotărât să arate care sunt limitele unei biciclete electrice și ce trick-uri sunt posibile pe aceasta. Totodată, departamentul de proiectare și dezvoltare al celor de la Haibike va folosi sfaturile lui Sam în construirea noilor modele din seria de top XDURO, pentru a fi mereu cu un pas înaintea concurenței.

Iată ce povestește Sam Pilgrim despre noul parteneriat și noua sa bicicletă electrică:

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

001951
This Month : 1951
Views Today : 1484
Total views : 5169
To Top