Electrice de oras

Trek lansează noua cursieră electrică, Domane+

Published on

Trend-ul cursierelor electrice este ascedent și chiar dacă pare de neînțeles pentru mulți dintre noi, iată că cifrele încurajează producătorii să îpingă mai în față acest segment. Trek a pornit construcția noului Domane+ de la cadru, unul făurit din carbon (din seria 500 OCLV), căruia i-au atașat un motor Bosch Performance Line Speed cu motor de 350W și un cuplu de 63Nm. Asta înseamnă că te va susține până la o viteză de 45 de km/h, un fapt destul de plauzibil în cazul cursierelor, căci bicicletele electrice de munte sunt limitate la 25 km/h și este foarte bine așa. Desigur, ca pe orice altă bicicletă electrică, va trebui să pedalezi ca să primești susținerea motorului, altfel vei rămâne pe loc și cu ochii-n soare.

Transmisia este furnizată de Sam, modelul Force 1×11 pe care îl poți întâlni și pe bicicletele de ciclocros, iar frânele sunt așa cum era de așteptat pe disc și hidraulice. Anvelopele vor fi furnizate de Schwalbe, modelul G-One Allround în dimensiunea 700 x 35mm și par o alegere solidă.

Acumulatorul are o putere de 500Wh și poate fi scos din cadru pentru încărcare fără nicio sculă. Acesta ar trebui să ofere în mod normal o autonomie de peste 100 de km. Cei de la Trek au instalat ecranul în fața pipei, cu un suport special, iar pentru o mai bună siguranță, pe bicicletă vei regăsi standard și un set de lumini. Bicicleta cântărește 17.19 kg în dimensiunea 56 (cm) și are o greutate limită de 125 de kg. O singură versiune este disponibilă, oferită la un preț de 7.000$.

via Trek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Copyright © 2018-2022: toate drepturile rezervate asupra conținutului // Electrobike.ro.