Connect with us

Cine suntem?

Creșterea pieței bicicletelor electrice din ultimii ani, în mod spectaculos în Vest și în mod constant în România, ne-a condus la decizia de a lansa un site dedicat acestora. Experiența de peste 8 ani pe care deja o avem cu revista de biciclete FreeRider.ro dar și multele ture pe care deja le-am parcurs pe biciclete electrice, ne-a permis să facem foarte ușor trecerea către un nou segment. Unul dedicat.

Așadar, electrobike.ro este echipa ta FreeRider.ro, care va concentra tot conținutul de biciclete electrice pe site-ul de față și-ți va aduce cele mai interesante noutăți din domeniu, alături de teste sau sfaturi de achiziționare. Totodată, nu vor lipsi nici sfaturile legate de cum să folosești o bicicletă electrică, ce componente să instalezi pe ea sau cum să ai grijă de aceasta.

Vă invităm deci să pornim împreună pe un nou drum, unul dedicat unui segment pe care noi îl considerăm diferit față de bicicletele pe care am crescut, unul care ne poartă pe cu totul alte trasee și ne deschide alte posibilități. Căci pe o bicicletă electrică, toate traseele tale preferate pot fi parcurse cu o altă intensitate, pot fi parcurse chiar invers și-ți oferă ocazia să alegi orice scurtătură.

Nu în ultimul rând, vom rămâne aici pentru voi: fie că doriți să vă îmbunătățiți tehnica pe noua voastră bicicletă electrică sau doriți să închiriați una de la noi, vă invităm să ne contactați oricând pentru detalii. Căci electrobike.ro nu vine doar cu partea teoretică la pachet, ci așa cum ne place, și cu partea practică, atât de importantă pentru o doză completă de distracție.

În numele echipei electrobike.ro,

Dragoș Mitroi
editor-in-chief

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

001956
This Month : 1956
Views Today : 1512
Total views : 5197
To Top