Connect with us

BBY180 bicicleta electrică pliabilă de la Makita

Electrice de oras

BBY180 bicicleta electrică pliabilă de la Makita

Când spunem Makita cu siguranţă nu vedem cu ochiul minţii biciclete ci scule electrice performante. Totuşi în ultima vreme din ce în ce mai multe companii încep să-şi lărgească orizonturile lansându-se pe pieţe complet paralele cu domeniul lor principal de activitate.

Producătorul japonez de scule performante Makita a decis că a venit vremea să susţină şi el acest trend din ce în ce mai popular. Şi nu doar acela al bicicletelor ci al bicicletelor electrice. Pliabilele nu le vedem prea des şi în versiunea electrică aşa că Makita BBY180 poate fi considerată o idee cât se poate de bună.

Folosite în principal la deplasarea în mediul urban, atunci când nu te îmbraci în lycra ci mai degrabă în haine normale de birou, pliabila electrică Makita BBY180 devine cât se poate de folositoare când îţi permite să ajungi la serviciu mai puţin obosit sau transpirat. În plus după ce o pliezi o poţi ascunde chiar şi sub birou.

Makita BBY180 oferă 5 niveluri de asistenţă la pedalare şi funcţionează cu doi acumulatori. Unul cu o capacitate de 3 Ah este suficient pentru a pedala aproape 6 km la setarea de mijloc a asistării la pedalare, iar cu doi acumulatori distanţa se dublează.

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...
1 Comment

1 Comment

  1. Gabriel

    14th December 2020 at 6:46 pm

    Astfel de biciclete ar trebui prezentate mai mult, pentru ca foarte multi romania locuiesc la bloc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

001951
This Month : 1951
Views Today : 1488
Total views : 5173
To Top