Connect with us

BH introduce modelul de trail AtomX

Electrice de munte

BH introduce modelul de trail AtomX

După ce a fost anunțat acum o lună, BH a lansat informații concrete despre noul lor model de trail AtomX eMTB cu baterie integrată în downtube, chainstay-uri scurte și motor Brose.

BH construiesc eBike-uri de 10 ani și de aici vine numele AtomX pentru linia lor de modele pregătite pentru trail.

În afară de triunghiul principal ce are o formă nouă și interensantă, marea provocare a modelului este seattube-ul nou asimetric ce permite folosirea suspensiei Split Pivot de pe modelele lor normale.

Reproiectarea downtube-ului nu a fost însă pur estetică. Mutarea lui în spate față de roata față a ajutat centrarea bateriei față de cadru pentru a îmbunătăți comportamentul bicicletei. În plus geometria nouă e mai lungă și cu un unghi al furcii mai mic, mult mai bună pe trail.

Modelele folosesc un motor Brose Drive S ce oferă cu 15% mai mult cuplu decât versiunea anterioară și care e mai eficient la cadență ridicată. Bicicleta e printre cele mai compacte de pe piață, modelul Atom X având chainstay-uri scurte de 460 mm. Toate versiunile au pe spate butuc Boost 148 și includ un chain guide pentru 32-28T și un indicator al sag-ului suspensiei.

BH au dezvoltat și un bidon cu formă ciudată ce se poate monta peste amortizorul spate.

În plus față de cheia de pornire clasică, AtomX poate fi pornită și cu o brățară electronică. Sistemul de control este pe bază de Linux, are un display color și conectivitatea Bluetooth.

Gama AtomX include 7 modele eMTB din aluminiu, fiecare fiind disponibil în mărimile S, M și L. Toate modelele cu roți de 27.5 au acumulator de 720 Wh și o autonomie de 150 km în timp e modelele 29 au 500 Wh pentru o greutate mai mică.

AtomX 29 est emodelul de bază hardtail la prețul de 3200 Euro, urmat de AtomX 27.5 Plus Pro RC cu anvelope late la 4400 Euro și de AtomX 27.5 Plus Pro la 4700 Euro cu componente mai performante.

Modelele full-suspension încept cu AtomX Lynx 5 29 la 4000 Euro cu cursă de 120 mm și roți ușoare.

Două modele 27.5+ oferă de asemenea cursă de 120 mm dar au transmisie pentru teren mai tehnic și anvelope mai late. Atom X Lynx 5 27.5 Plus Pro RC are prețul de 4700 Euro iar modelul superior AtomX Lynx 5 27.5 Plus Pro costă 5500 Euro.

Modelul de top este AtomX Lynx 6 27.5 Plus Pro cu cursa de 160 mm ce costă 5500 Euro și intră deja în categoria enduro.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

015708
This Month : 8845
Views Today : 1979
Total views : 54394
To Top