Connect with us

Kitul Swytch transformă imediat bicicleta într-o electrică

Electrice de oras

Kitul Swytch transformă imediat bicicleta într-o electrică

Englezii de la Swytch au anunțat un nou sistem cu ajutorul căruia poți transforma orice bicicletă normală într-o electrică.

 

Kitul Swytch Instant E-Bike e diferit prin faptul că acumulatorul este transportat într-o gentuță de ghidon pe care o poți lua cu tine când bicicleta este parcată sau vrei să folosești bicicleta fără ajutorul motorului electric. Kitul costă între 300 $ și 425 $ în funcție de puterea motorului și autonomia bateriei și adaugă bicicletei o greutate între 3,8 și 5,8 kg.

Motorul Swytch vine integrat într-o roată standard cu dimensiunea de 16, 20, 24, 26, 28, 29” și 700c însă producătorii pot livra orice alta dimensiune mai ciudată dacă dorești. Kitul se instalează la orice bicicletă, inclusiv Brompton, cu excepția celor cu instalarea roții față pe ax thru-axle sau 110 mm boost. Butucul electric dispune și de montant pentru frână pe disc.

Kitul complet Swytch include: geantă de ghidon cu acumulator și suport de instalare pe ghidon, roata față cu butuc și motor integrat, senzor de frânare și senzor de cuplu la pedale.

Gentuța de ghidon transportă acumulatorul, iar pe partea de sus avem un ecran, pe care se afișează autonomia și niște butoane de la care alegem unul din cele 5 niveluri de asistare. Tot de aici se poate aprinde farul integrat, cu o intensitate de 500 lumen. Geanta este rezistentă la ploaie și la fel celelalte componente și senzori ai kitului. Când geanta este fixată în suport, aceasta se conectează automat la motor și senzori.

Motorul standard are o putere de 250W și dezvoltă un cuplu de 30Nm. Viteza maximă de care e capabilă bicicleta astfel transformată în electrică, este de 32 kmh pentru SUA și 25 kmh pentru Europa. Există și opțiunea pentru motor mai puternic de 350 sau 500w.

Acumulatorul ce oferă autonomia de 40 km se încarcă prin usb în 3 ore, iar acumulatorul cu autonomie de 80 km se încarcă în 6 ore. Acumulatorul mic cântărește 2 kg, iar cel mare 3 kg. Motorul de 250w cântărește 1,5 kg, iar motorul mare – de 350 sau 500w, cântărește 2,7 kg.

Sistemul Swytch poate fi cumpărat separat – integrat într-o roată sau făcând deja parte dintr-o bicicletă completă. Prețul promoțional pe care kitul îl are acum, face parte din campania Indiegogo care se încheie pe data de 14 decembrie.

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...
1 Comment

1 Comment

  1. Dorel

    31st July 2020 at 5:14 pm

    Am cumparat o bicicleta electrica FreeWheel E- Bike City și nu porneste motorul electric se aprinde displeiul dar în rest nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Questions

To Top