Connect with us

Premieră mondială – Continental și NuVinci lansează motorul electric central integrat

Electrice de oras

Premieră mondială – Continental și NuVinci lansează motorul electric central integrat

În colaborare cu Fallbrook, Continental a dezvoltat un nou motor electric integrat cu transmisie continuă și automată de la NuVinci. Această transmisie elimină nevoia de a schimba manual vitezele la roata spate.

Recent Continental a prezentat propria transmisie electrica de 48V pentru bicicletă, care include două motoare – 48er Revolution și 48er Prime. În principal varianta Revolution este specială pentru că oferă o transmisie aproape în totalitate automată mulțumită sistemului NuVinci.

Există și alte avantaje. Spre exemplu integrarea 2 în 1 înseamnă mai puține interfețe între componentele transmisiei în timp ce manevrabilitatea bicicletei este îmbunătățită mulțumită centrului jos de greutate. De asemenea roata spate este mai ușor de demontat pentru service. Transmisia se poate face fie cu lanț fie pe curea. Ambele motoare Revolution și Prime oferă un cuplu maxim de 70 Nm, iar bateria are o capacitate de 600 Wh.

Noul motor Continental 48er Revolution este instalat pe bicicleta electrică 8CHT a celor de la Cycle Union. Aceștia din urmă au fost încă de la început implicați în proiectul Continental. Noua bicicleta 8CHT propulsată de motorul Continental și transmisia NuVinci, va fi disponibilă pe piață în primul trimestru din 2018.

via bike-eu.com

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

019494
This Month : 3073
Views Today : 767
Total views : 72449
To Top