Connect with us

Suomy intră pe piața căștilor pentru bicicletele electrice, cu E-Cube

Electrice de oras

Suomy intră pe piața căștilor pentru bicicletele electrice, cu E-Cube

Piața bicicletelor electrice crește pe zi ce trece devenind în același timp și din ce în ce mai interesantă. Este împărțită în două categorii: partea competitivă, care acoperă cursierele, dar și mtb-ul. Pentru aceștia casca rămâne cea clasică, cunoscută pentru rezistanța sa.

Pentru segmentul urban Suomy încă nu dispunea de o cască special gandită pentru traficul urban infernal. Acesta este unul din motivele pentru care italienii de la Suomy au decis să atace această piață, care nu mai este demult o nișă.

Scopul noii Suomy E-Cube este să fie o cască elegantă și sigură, potrivită pentru viteza mare pe care bicicletele electrice o au, confortabilă și ușor de folosit oriunde și în orice condiții meteo.

Este construită având două dimensiuni exterioare, carcasa fiind fabricată din plastic ABS. Aceasta este întărită cu un colier suplimentar interior. Noua E-Cube dispune de 24 fante de vențilatie. Pentru a putea fi folosită și pe vreme rece, fantele pot fi ajustate pentru a permite să intre mai mult sau mai puțin aer.

Suomy E-Cube este o cască ce dispune de reglaj micrometric la spate, pentru a se potrivi cât mai bine pe capul tău. Pentru siguranță și mai mare în trafic, casca dispune la spate de o lumină stop integrată, care funcționează intermitent.

Suomy E-Cube este dipsonibilă în trei culori la prețul anunțat de 79 euro.

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

015714
This Month : 8851
Views Today : 2072
Total views : 54487
To Top