Connect with us

Colaborare între Messingschlager și Brose în domeniul bicicletor electrice

Noutati

Colaborare între Messingschlager și Brose în domeniul bicicletor electrice

Compania Messingschlager a anunțat colaborarea cu fabrciantul de motoare electrice pentru biciclete, Brose, în vederea furnizării de kit-uri de e-bike premium pentru mai mulți producători. Astfel, producătorii de e-bike-uri vor primi kit-urile pe care le vor instala pe biciclete în funcție de specificațiile acestora. Kit-ul constă într-o soluție completă de transmisie incluzând o soluție pentru cadru și pentru integrarea acumulatorului. Pentru integrarea unor acumulator, Messingschlager va oferi sisteme de prindere clasice ca pentru bidoanele de lichide, ce vor permite montarea rapidă a acumultorului pe downtube-ul cadrului.

Benno Messingschlager (stânga) și Horst Schuster, Head of Sales și Marketing al Brose.

Messingschlager garantează certificarea produselor conform regulilor din Uniune dar și a specificațiilor tehnice ce trebuie îndeplinite. Această soluție reprezintă o variantă extrem de ușor de folosit pentru toți producătorii care fac primii pași în segmentul bicicletelor electrice. Cu kit-uri potrivite pentru orice nevoie, elimină complet faza de testare a motorului ce revenea de regulă producătorului de biciclete.

Partea de service va fi asigurată de asemenea de Messingschlager, nu doar pentru aceste noi kit-uri, dar pentru întreg service-ul motoarelor produse de Brose, acest lucru fiind ușor de realizat datorită rețelei bine dezvoltate de parteneri din Europa.

Dennis Schömburg, Managing Director al Messingschlager, a declarat că această colaborare reprezintă un pas consistent în dezvoltarea activităților de e-mobilitate, fiind convins că Brose este cel mai potrivit partener. Mai mult, la partea de integrare și flexibilitate al sistemului, Brose este extrem de bine plasat pe piață, producători precum Specialized, Rotwild sau BH utilizând acest sistem. Pe de altă parte, Joachim Volland a declarat că Messingschlager are experiență logistică vastă și acces pe multe piețe, în special în estul Europei, zone în care poate asigura service-ul sistemelor.

Messingschlager este unul dintre cei mai mari importatori de accesorii pentru biciclete, activând în mai mult de 70 de țări. Au mai multe brand-uri în portofoliu, precum KMC, Kenda, Linka și brand-ul propriu, M-Wave. Compania a fost fondată în 1924 și are 150 de angajați.

 

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

001963
This Month : 1963
Views Today : 1569
Total views : 5254
To Top