Cursieră electrică de la Maserati, în colaborare cu Diavelo

0
1380
views

E drept, nu-mi amintesc să fi văzut vreo bicicletă electrică mai puțin atractivă precum cea de față, însă atâta timp cât este lansată sub un brand cu un nume sonor, eu zic că merită să aruncăm o privire asupra ei.

Greu de numit… atractivă.

Se face imediat remarcată prin cadrul gros, dar mai ales prin headtube-ul de proporții uriașe și nu în ultimul rând prin artificiul folosit la intersecția top tube-ului cu seat tube-ul. Va rula cu ajutorul unui motor Fauza, producătorul care furnizează agregate pentru cei care doresc un sistem foarte ușor, fiind atât de bine integrat încât nu mai vezi nici motorul și nici acumulatorul.

Sigla care pune un preț de zeci de mii de euro pe această bicicletă.

Componentele sunt un mix de Shimano cu Sram, iar alături de cursiera de lux, va fi disponibilă și o bicicletă electrică de oraș, după cum se poate vedea în fotografia de mai jos.

Cursieră sau bicicletă de oraș, ambele vor fi disponibile de la Maserati. Pentru bogați.

 

Articolul precedentPinarello Nytro: cursieră electrică… surprinzătoare!
Articolul următorUpdate-uri noi pentru motoarele Bosch în 2019
Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here