Connect with us

Ducati MIG-RR: italienii produc și biciclete electrice

Electrice de munte

Ducati MIG-RR: italienii produc și biciclete electrice

Faimosul producător italian de motociclete Ducati a lansat o bicicletă electrică de top pentru sezonul viitor, botezată MIG-RR. Aceasta a fost prezentată de curând împreună cu noua gamă de motociclete pentru anul viitor, fiind dezvoltată în strânsă colaborare cu Thok E-bikes, companie al cărei proprietar, Stefano Migliorini, este fost campion național și BMX având totodată și 3 victorii de Cupă Mondială de Downhill la activ. După cum lesne se poate observa, este vorba despre un e-bike de enduro.

Conceptul este ușor diferit, bicicleta electrică fiind echipată cu o roată de 29 de inch pe față și de 27.5 inch pe spate, în binecunoscutul stil motorcross. De asemenea, suspensiile diferă, furca fiind responsabilă pentru o cursă de 170mm, iar cadrul, de 160mm.

La capitolul componente noul Ducati nu stă deloc rău: furcă Fox 36 Kashima, ghidon din carbon de la Renthal, roți Mavic, frâne Shimano Saint cu 4 pistoane, casetă cu 11 pinioane din gama Shimano XT și desigur un motor Shimano Steps E8000, cu 250W și un cuplu de 70Nm. Acumulatorul integrat are o capacitate de 504Wh. Bicicleta cântărește 22.5 kg și va putea fi achiziționată direct de pe site-ul ducati.com, pentru un preț de 6.250 de euro. Nu tocmai mic, ce-i drept.

via Ducati

 

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Questions

To Top