Connect with us

eMTB de la… Ridley

Electrice de munte

eMTB de la… Ridley

Până și un producător clasic de biciclete, cu o istorie bogată și cu o viziune foarte conservatoare se pare că a scos pe piață un eBike, repsectiv un MTB XC full suspension. Acesta are cadrul din carbon și este echipat cu motorul Shimano E8000.

Denumit Elykx, modelul are un cadru din carbon și roți de 29, dar dropout-urile sunt compatibile și cu 27.5, putând fi deplasate în acest scop. Butucul spate e de tip Boost 148×12 mm, cablurile sunt rutate intern, este compatibil cu tijă dropper cu rutare internă și poate folosi transmisii atât mecanice cât și electronice.

Bateria de dimensiuni mari este foarte bine integrată în cadru iar Elykx se folosește de integrare venind opțional echipat cu transmisie Shimano XT Di2. Altfel, ea e disponibilă cu transmisie XT mecanică și furcă Suntour Raidon 34 cu cursa de 120 mm.

Conform comunicatului de presă, Elykx reprezintă prima bicicletă hibridă din colecția Ridley, așa că este de așteptat să apară și alte modele în curând. Modelul este disponibil în mărimi S-XL începând cu noiembrie și va putea fi vopsit și la comandă prin sistemul Ridley PureLine, montajul și vopsirea fiind făcute manual în Belgia. Prețul anunțat este de 5.999 Euro pentru modelul cu XT Di2 din imagini sau 4.799 pentru cel cu XT mecanic.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

004106
This Month : 4106
Views Today : 1249
Total views : 11125
To Top