Connect with us

Încărcător rapid pentru bicicletele electrice de la Bosch

Noutati

Încărcător rapid pentru bicicletele electrice de la Bosch

Dacă deții o bicicletă electrică cu motorizare Bosch, poate că ar trebui să arunci un ochi peste încărcătorul rapid, Bosch Fast Charger. Acesta este cel mai rapid încărcător de biciclete electrice construit vreodată, reușind să încarce un acumulator mare, de 500Wh, în doar 3 ore, iar în aproximativ o oră, la 40% din capacitate.

Noul încărcător lucrează la 6 amperi (4 amperi fiind cel mai rapid de până în prezent), fiind astfel ideal nu doar pentru cei care închiriază biciclete electrice sau au stații de încărcare la pensiuni, însă și pentru cei care călătoresc destul de mult. Este ușor (1 kg) și robust, iar dimensiunile mai mult decât acceptabie: 200 x 90 x 60mm. Lungimea cablului este de 1.5 + 1m și este compatibil cu motoarele Bosch Performance Line CX, Performance Line, noul Active Line plus și noul Active Line. Este compatibil și cu Classic+, dar cu utilizarea unui adaptor separat.

În ceea ce privește timpii de încarcare, aceștia sunt după cum urmează:

Acumulator 300Wh: 2 ore
Acumulator 400 Wh: 2.5 ore
Acumulator 500 Wh (indiferent dacă este integrat sau nu): 3 ore

Încărcătorul poate fi deja achiziționat la un preț recomandat de 169 de euro, însă online l-am găsit și cu 139 de euro.

via Bosch

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

001947
This Month : 1947
Views Today : 1446
Total views : 5131
To Top