Connect with us

Intense Tazer 2019: e-bike la superlativ

Electrice de munte

Intense Tazer 2019: e-bike la superlativ

Anul viitor se va da o bătălie serioasă la nivel de vârf în ceea ce privește e-bike-urile. Evoluția este clară și majoritatea producătorilor au un model de lance cu care să atragă cumpărători cu bani sau cel puțin, să trezească fanteziile celor care nu-și permit să aloce sume foarte mari pentru o bicicletă electrică. Este cazul celor de la Intense, legendarul producătorul prezentând de curând modelul Tazer, un e-bike pentru enduro, cu suspensii de 160/150mm, o roată de 29 de inch pe față și una de 27.5 inch pe spate și motorizare Shimano E8000.

Suspensia de tip VPP reușește să ofere performanță dar și o greutate destul de redusă, de 21.52 kg, tabloul fiind completat de culorile aproape clasice: negru cu galben. Fiind prima bicicletă electrică a celor de la Intense, aceștia au studiat mult înainte de a concepe modelul, iar decizia cea mai bună se pare că a fost optarea pentru carbon în construcția cadrului.

Există o singură variantă a acestei biciclete electrice, iar geometria este cât se poate de actuală: headtube amplasat la 64.9 grade, așadar mai orientat către coborâri decât majoritatea concurenților, un chainstay cu o lungime de 450mm, un reach de 450mm în dimensiunea M și un unghi al seat tube-ului amplasat la 75.4 grade. Din echipare fac parte o furcă Fox 36 Float FIT Grip 2 Kashima, un amortizor Fox Factory DPX2 c 3 poziții, o transmisie Shimano SLX, frâne Shimano XT cu 4 pistoane și discuri de 203mm și anvelopele Maxxis Minion DHR II, așezate pe un set de roți DT Swiss 350 Hybrid.

Prețul recomandat este de 7.499 euro.

via Intense

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

001953
This Month : 1953
Views Today : 1503
Total views : 5188
To Top