Kiox – noul display de la Bosch

1
1392
views

Iată că cei de la Bosch intră în rândul lumii prin lansarea unui nou display, unul care se diferențiază enorm față de cele deja existente. În primul rând, dimensiunile sunt mai mici și este infinit mai bine amplasat pe ghidon. Apoi, este color, adică un plus pentru ce vedem în ziua de astăzi pe la concurenți. Va folosi un ecran cu touch-screen și Gorilla Glass, iar mai mult de 30 de producători de biciclete electrice au anunțat că îl vor folosi pe câteva din modelele 2019 și pe multe altele în 2020. De altfel, ecranul încă nu poate fi cumpărat separat de posesorii de ebike-uri cu motoare Bosch, dar din 2020 este mai mult ca sigur că va deveni disponibil pe piață ca componentă after-market.

Noul ecran poate fi conectat prin Bluetooth la telefonul mobil, va fi mult mai rapid și mai performant și desigur, va fi legat la o comandă cu cablul, aceasta având dimensiuni reduse. Ecranul cu o diagonală de 1.9 inch va furniza informații despre viteză, modul de asistență, autonomia acumulatorului, cadență și chiar puls. Luminozitatea ecranului se va ajusta automat în funcție de lumina de afară și poate funcționa pentru încă 20 de minute din momentul în care este scos din soclu.

Acesta se poate monta fie deasupra pipei sau oriunde altundeva, alternativele fiind lăsate producătorilor de biciclete electrice. Cel mai important însă este că noul Kiox este mai mic și mai ferit în cazul unui accident și totodată, faptul că devine mai inteligent.

via Bosch eBike

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here