Connect with us

La Motoare Club Lavnic organizează în Buzău un test cu biciclete clasice și electrice KTM

Electrice de munte

La Motoare Club Lavnic organizează în Buzău un test cu biciclete clasice și electrice KTM

La Motoare Club Lavnic e un restaurant din comuna Tisău, Buzău foarte prietenos cu sportivii, situat într-un loc mult iubit de cicliști. Tisău se află pe o vale situată între drumul din Buzău spre Întorsura Buzăului și cel spre Ploiești, între două dealuri superbe, în apropiere de Sărata Monteoru și Ciolanu. Mulți iubitori de cursieră parcurg foarte des zona datorită asfaltului bun, traficului aproape inexistent și a pantelor extrem de provocatoare cum ar fi celebra Marginea Pădurii…

Împreună cu importatorul KTM în România, cei de la club organizează sâmbătă, 15 iunie, un test cu biciclete electrice de la KTM. Vor fi disponibile 5 biciclete: 2 MTB-uri full suspension, 1 MTB hardtail din carbon, 1 MTB electric și o cursieră.

Pe lângă bicicletele puse la dispoziție de importator, organizatorii vă așteaptă GRATUIT să vă delectați după test cu produse alimentare tradiționale, printre care și o tocăniță de capră, udate din belșug cu vin Jidvei, Pietroasa dar și cu bere Tuborg.

În măsura posibilităților, dacă veniți cu bicicleta proprie (electrică sau nu), pentru că testul nu va dura toată ziua, fiind doar 5 biciclete și mulți doritori, se vor organiza în măsura posibilităților ture pe drumurile pitorești din zonă.

Iată comunicatul organizatorului:

Iti place sa pedalezi? Si noua! Tocmai de aceea am creat un #eveniment unde ne vom cunoaste, vom testa 5 #biciclete_KTM si vom discuta despre pasiunea noastra comuna!
Prietenii nostri de la KTM vor pune la dispozitie bicicletele dar si informatii pretioase despre ele si despre #cycling.
Cei de la Jidvei ne vor face pofta de socializare cu un vin gustos.
Partenerii de la Tuborg ne vor racori cu #bere rece dupa turele pe care le vom da cu #bicicletele.
Prietenii nostri de la La Butoaie ne vor bucura papilele gustative cu vin de Pietroasa!
Noi va punem la dispozitie un #aperitiv romanesc cu branza de capra, babic si masline si un #ceaun cu bucati fragede de capra!
Ii asteptam pe toti cei care vor sa petreaca cateva ore in natura discutand despre pasiunea lor cea mai mare!
IMPORTANT! rezervarile se fac doar pe baza de confirmare la numarul de telefon 0761 841 683!
In zona se gasesc si unitati de #cazare!

Puteți găsi informații suplimentare pe pagina de Facebook a evenimentului. Vă rugăm să confirmați participarea, nu doar să apăsați butonul „Particip” de pe Facebook!

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

019484
This Month : 3063
Views Today : 666
Total views : 72348
To Top