Connect with us

Neox Crosser: e-bike cu transmisie integrată

Electrice de munte

Neox Crosser: e-bike cu transmisie integrată

Neox este nou producător de biciclete electrice din Italia, care propune modelul Crosser pentru teren accidentat și off-road mai ușor. Integrarea sistemului se face foarte bine, dat fiind faptul că la o primă vedere n-ai deduce atât de rapid că ar fi vorba despre un e-bike. Însă cel mai interesantă este transmisia secvențială, cu 8 rapoarte, care este intregată în cadru. Practic, din afară nu se vede nici lanț, nici curea de transmisie.

Transmisia precum și motorul sunt construite chiar de italieni. Motorul electric este prevăzut cu 500W în mod standard, însă pentru această bicicletă puterea a fost redusă la 250W. Sub această formă, motorul poate dezvolta un cuplu de 70Nm, similar cu standardul în industrie. Acumulatorul este de asemenea mai mare, de 500Wh și cântărește 2.8 kg. Bicicleta este prevăzută și cu un ecran Neox, de 3.5 inch, pe care trebuie să introduci un cod PIN pentru a putea pedala. Un antifurt excelent, căci în cazul în care bicicleta este luată pe sus și furată, hoții nu o vor putea folosi deci nu va putea fi nici vândută.

Are o greutate de 22 de kg și te poate susține până la 25 km/h. Din echipare fac parte frânele Tektro cu discuri de 203/185mm, o tijă de șa hidraulică, anvelope Vittoria Saguaro Rigid 27.5 x 2.0 și o furcă Neox Sr Suntour, cu o cursă de 100mm și brațe inferioare din magneziu.

Este disponibilă în 3 culori distincte, iar costul de achiziționare este de 4.490 de euro.

Alte infromații pe myneox.it.

 

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

019494
This Month : 3073
Views Today : 766
Total views : 72448
To Top