Connect with us

Noul BMC Speedfox AMP, cu cadru din aluminiu și cu un preț redus

Electrice de munte

Noul BMC Speedfox AMP, cu cadru din aluminiu și cu un preț redus

Elvețienii de la BMC au decis că este momentul să facă un downgrade de material și de preț pentru e-bike-ul Speedfox AMP, disponibil până anul acesta doar cu cadru din carbon. Motorul, care provine din gama Shimano, este versiunea E7000 cu un cuplu mai mic, de 60Nm, însă acesta este conectat la un acumulator de 500Wh, integrat în downtube.

Suspensiile de 130mm sunt susținute de o furcă și un amortizor de la RockShox și de suspensia APS (Advanced Pivot System), iar roțile ce echipează biciclete au un diametru de 29 de inch. Atât suspensiile cât și geometria sunt gândite în jurul roților mari, astfel încât să obții cel mai bun feedback pe teren accidentat. Totodată, ghidonul este poziționat mai jos.

Suspensia cadrului are două link-uri, unul amplsat jos între cadru și basculă, iar celălalt amplasat sus, care acționează direct pe partea superioară a amortizorului. Parte inferioară a amortizorului este prinsă direct de downtube-ul cadrului.

Vor fi disponibile două versiuni, AMP five, oferită pentru 4.299 de euro și AMP four, oferită pentru 4.999 de euro. Ambele au cursa suspensiilor de 130mm și atenție, ambele au motorul entry de la Shimano, E7000. La nivel de geometrie datele tehnice se încadrează în medie, asta însemnând un 66 de grade pentru amplasarea headtube-ului, un Reach de 445mm (în dimensiunea M) și un chainstay de 450mm, nu tocmai scurt.

via BMC

 

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

004102
This Month : 4102
Views Today : 1217
Total views : 11093
To Top