Connect with us

Noul Orbea Wild FS, un monstru pentru trail cu baterie integrată

Electrice de munte

Noul Orbea Wild FS, un monstru pentru trail cu baterie integrată

Orbea au anunțat primul lor eMTB full suspension, Wild FS, care adoptă o idee mai diferită de design față de majoritatea produselor similare, astfel că nu atașează o baterie pe cadru și nu apelează la o soluție proprie integrată ci pur și simplu ascunde bateria stoc E8000 de 500Wh în interiorul downtube-ului cadrului din aluminiu. Acest lucru spun ei că i-a ajutat să obțină o bicicletă de trail extrem de capabilă, disponibilă cu diferite mărimi de roți.

Orbea au pornit la drum cu sistemul puternic Shimano E8000 dar au vrut să integreze complet ceea ce ei consideră că e cea mai mică, puternică și fiabilă baterie de pe piață.

Astfel, ei au creat o deschidere mare în partea stângă a cadrului în downtube-ul masiv pentru a obține atât beneficiile bateriei excelente de la Shimano cât și a integrării acesteia.

Rezultatul este un eMTB cu cursa de 140 mm, cu un cadru hidroformat din aluminiu 7000 ce integrează și o protecție sub motor pentru a-l proteja de loviturile cu bolovanii.

Suspensia este de tipul four-bar cu un pivot în jurul axului spate.

Cadrul are butuci Boost și acceptă atât roți de 27.5+ cât și de 29. La achiziție se poate opta pentru una dintre mărimile de roți, fiecare din cele patru versiuni fiind disponibile cu anvelope de 27.5×2.8 sau 29×2.4, toate speciale pentru eMTB de la Kenda.

Bicicleta completă pornește de la prețul de 4000 Euro în versiunea Wild FS 40, cu o transmisie Shimano Deore 1×10 și suspensii Fox Performance.

Modelul de top Wild FS 10 folosește același cadru dar o transmisie XT 1×11, frâne Zee, suspensii Fox Factory, tijă dropper RaceFace și roți DT Swiss Hybrid 1700 de trail speciale pentru eMTB.

Nu se știe încă data lansării pe piață dar faptul că prețurile au fost deja anunțate înseamnă că acest lucru nu se va lăsa mult așteptat.

Mai multe informații aflați de pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

004130
This Month : 4130
Views Today : 1375
Total views : 11251
To Top