Connect with us

Noutăți Cross pentru 2020: 3 noi e-bike-uri

Electrice de munte

Noutăți Cross pentru 2020: 3 noi e-bike-uri

Am dat o fugă și pe la standul Cross de la Eurobike însă ceea ce am găsit erau mai mult biciclete electrice de oraș și una singură de munte, dar care nu corespundea cu gama afișată pe site. Voi lăsa aici o poză cu aceasta, apoi voi trece la înșiruirea celor 3 noi bicicletele electrice de off-road pe care producătorul bulgar le-a pregătit pentru 2020.

Maverix-ul, lansat pentru 2019 în acel galben inconfundabil va fi disponibil acum și în versiunea cu roți de 29 de inch. Bineînțeles că nu s-a renunțat nici la varianta cu roți de 27.5 însă aceasta va avea o altă culoare. Maverix 29 Sportive 2020 pe numele său complet va fi echipată cu o furcă Rock Shox Recon 29 Boost, Solo Air, cu ax de 15mm, un motor Bosch Performance Line CX de ultimă generație, ce dezvoltă un cuplu de 75Nm și o putere de 250W, conectat la un acumulator mare, chiar foarte mare, de 625Wh. Display-ul este Bosch Purion, alb-negru. Transmisia provine de la Sram, modelul entry SX Eagle, iar frânele de la Shimano, modelul MT401.

Quantum un este un off-roader mai light, iar primul indiciu în acest sens este dat de forma care duce ușor spre o bicicletă de trekking. Apoi este motorul, care în versiunea Performance Line vine cu un cuplu mai mic, de 65Nm și de asemenea cu un acumulator mai mic decât al modelului Maverix, de 500Wh. Evident că va fi și mai ieftină. Furca este un Suntour XCM cu brațe de 34mm, iar transmisia provine de la Shimano, modelul Deore cu 9 pinioane. Frânele Shimano MT200 sunt cele care echipează această bicicletă.

Streamer este un model mai evoluat comparat cu Quantum, având un acumulator semiintegrat, un motor Bosch Performance Line CX cu acumulator de 500Wh și cu un cuplu de 75Nm, o transmisie Shimano Deore XT cu 11 rapoarte și frâne hidraulice Shimano MT400. Nu în ultimul rând, merită menționată și furca de la Rock Shox, modelul Recon în versiunea Boost.

Alte fotografii de la Eurobike:

 

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Questions

To Top