Connect with us

Pivot Shuttle, acum cu roți de 29 de inch și o greutate de doar 21 de kg

Electrice de munte

Pivot Shuttle, acum cu roți de 29 de inch și o greutate de doar 21 de kg

Pivot Shuttle a fost lansat anul trecut cu surle și trâmbițe și pe drept cuvânt, este una dintre cele mai ușoare biciclete electrice full-suspension de pe piață, cu motor și acumulator în toată regula, nu cu jumătăți de măsură. Pentru sezonul 2019, cei de la Pivot au anunțat că bicicleta lor de suflet va fi dotată cu roți de 29 de inch, în acest sens fiindu-i modificată ușor și geometria, pentru a se alinia cu dimensiunea mai mare.

Versiunea nouă, cu roți de douăzecișinouă. Foto: eMTB News

Shuttle are un cadru construit din carbon, o suspensie DW-Link, un motor Shimano Steps E-8000 și un acumulator de 500Wh, integrat frumos în cadru. Suspensiile sunt furnizate de Fox, iar cadrul beneficiază ca până în prezent, de o garanție de 10 ani! Mai mult decât atât, au fost operate mici modificări asupra părții posterioare a cadrului, care au un chainstay o idee mai lung, de 438mm și bineînțeles, un headtube modificat la 65.2 grade dată fiind dotarea cu roți mai mari. Reach-ul este de 439mm în versiunea M, iar ampatamentul poate ajunge chiar și la 1.260mm în versiunea XL. Cu toate acestea, nu putem să vorbim despre o bicicletă lungă.

Versiunea cu roți 27plus, lansată anul trecut.

În versiunea de top, cea care apare în fotografia de mai sus, Shuttle este oferit pentru 10.500 de euro, pe când versiunea de bază va avea un preț de 7.900 de euro și aceleași suspensii de 160/140mm.

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

001957
This Month : 1957
Views Today : 1524
Total views : 5209
To Top