Connect with us

Poliția germană oprește la graniță o dubă cu biciclete electrice furate

Noutati

Poliția germană oprește la graniță o dubă cu biciclete electrice furate

Biciclete electrice în valoare de 70.000 de euro au fost oprite la timp, în preajma graniței dintre Germania și Polonia, de către poliția din Ludwigsdorf. Două astfel de cazuri au fost rezolvate săptămâna aceasta.

Primul transport, efectuat cu un Mercedes Sprinter cu numere de Lituania, a fost descoperit la o verificare de rutină într-o parcare de lângă granița cu Polonia. 17 biciclete electrice scumpe au fst găsite în dubă, iar explicația oferită de șofer, una neplauzibilă: le-ar fi cumpărat contra sumei de 1.000 de euro, dar fără a primi vreo factură pentru ele. Se pare că acestea sunt o parte din cele 20 de biciclete furate dintr-un magazin specializat din Bavaria.

Câteva zile mai târziu polițiștii au reușit să mai facă o captură: au descoperit 16 biciclete de top, noi, demontate în multe bucăți, într-o dubă cu numere de Polonia. Șoferul în vârstă de 23 de ani a declarat că le transportă din Marea Britanie către Polonia pentru un magazin specializat, fără a avea însă vreun document pentru una din bicicletele dezmembrate.

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Questions

To Top