Poliția germană oprește la graniță o dubă cu biciclete electrice furate

0
1322
views

Biciclete electrice în valoare de 70.000 de euro au fost oprite la timp, în preajma graniței dintre Germania și Polonia, de către poliția din Ludwigsdorf. Două astfel de cazuri au fost rezolvate săptămâna aceasta.

Primul transport, efectuat cu un Mercedes Sprinter cu numere de Lituania, a fost descoperit la o verificare de rutină într-o parcare de lângă granița cu Polonia. 17 biciclete electrice scumpe au fst găsite în dubă, iar explicația oferită de șofer, una neplauzibilă: le-ar fi cumpărat contra sumei de 1.000 de euro, dar fără a primi vreo factură pentru ele. Se pare că acestea sunt o parte din cele 20 de biciclete furate dintr-un magazin specializat din Bavaria.

Câteva zile mai târziu polițiștii au reușit să mai facă o captură: au descoperit 16 biciclete de top, noi, demontate în multe bucăți, într-o dubă cu numere de Polonia. Șoferul în vârstă de 23 de ani a declarat că le transportă din Marea Britanie către Polonia pentru un magazin specializat, fără a avea însă vreun document pentru una din bicicletele dezmembrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here