Connect with us

Polygon Siskiu TLE-R: un e-bike ușor cu o suspensie avansată

Electrice de munte

Polygon Siskiu TLE-R: un e-bike ușor cu o suspensie avansată

Polygon transferă suspensia lor IFS 6-bar și pe un e-bike nou, ușor, care ar urma să fie lansat oficial în luna august a acestui an și pentru care producătorul și-a setat o țintă de 18 kg. Asta înseamnă că mai sunt ajustări de făcut, prima variantă fiind prezentată în America, în cadrul unei expoziții. Bicicleta este construită cu un cadru din carbon și dispune de un top tube cu un decupaj central prin care poți vedea amortizorul la lucru (și poți vedea de asemenea și SAG-ul foarte clar). Rolul său este de a permite și amortizorului să se miște în voie, dar fiind faptul că inginerii de la Polygon au mizat pe un top tube care să fie amplasat cât mai jos cu putiință, pentru a crea mai mult loc de mișcare pe bicicletă.

Suspensia are 3 link-uri diferite și un triunghi posterior fix, două dintre link-uri controlând mișcarea acestuia și unul, amplasat mai sus, controlând amortizorul. Cursa suspensiilor este de 150mm, iar pe bicicleta prezentată erau instalate amortizoare de la Fox, din gama Performance.

Pentru moment, acestea sunt singurele informații făcute publice.

via BikeRumor

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

015711
This Month : 8848
Views Today : 2032
Total views : 54447
To Top