Connect with us

Primul e-bike din lume cu roți de 36 de inch de la DirtySixer

Electrice de munte

Primul e-bike din lume cu roți de 36 de inch de la DirtySixer

DirtySixer este o bicicletă electrică cu roți de 36 de inch. Cu atât mai interesant cu cât acest format gigant de roată nu mai apăruse prin zonă de mult timp. Acum a revenit combinat cu o bicicletă electrică, așadar toți oamenii din lume care măsoară peste 2 metri, pot respira ușurați. Sau pur și simplu cei care vor să urce treptele drept, fără pic de efort. Ambele categorii vor fi pe deplin mulțumite cu acest e-bike.

Oamenii foarte înalți necesită soluții speciale.

Acum, trebuie menționat că nici DirtySixer nu este orice fel de brand. Ei au construit biciclete pentru LeBron James, Kevin Durant sau Shaquille O`Neal pentru a menționa doar câțiva dintre cei mai înalți oameni ai planetei, clienți fideli ai acestui brand. Iar pentru că nevoie de biciclete electrice este în continuă creștere, au creat acest model cu un motor Shimano e8000 și acumulator de 500Wh – relativ mic pentru dimensiunile impresionante ale bicicletei și pentru greutatea mare a oamenilor ce vor fi purtați pe traseu.

Va fi disponibilă în două versiuni de echipare, foarte ușor de distins: prima este echipată cu o furcă double crown, de downhill, iar cealaltă cu o furcă rigidă, fixă. Asta înseamnă că ai la dispoziție fie un MTB, fie o variantă de pendulat prin oraș. Ambele modele vor folosi însă un butuc Rohloff Speed XXL cu viteze integrate, conectat la o curea de transmisie Gates, iar jantele din carbon provin de la Nextie. Anvelopele din dotare sunt un set de Vee Tire Trax Monster.

Momentan bicicleta se află în faza de teste însă în scurt timp urmează a fi lansată și pe piață.

via DirtySixer

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

015716
This Month : 8853
Views Today : 2151
Total views : 54566
To Top