Connect with us

Raleigh extinde gama de biciclete electrice pentru 2018

Electrice de oras

Raleigh extinde gama de biciclete electrice pentru 2018

Sub sloganul Best of Britain, Raleigh extinde gama de biciclete pentru 2018, toate acestea fiind prezentate la Eurobike, acolo unde am avut ocazia să le vedem mai cu atenție. Raleigh dorește să se distanțeze de concurență prin oferirea unor biciclete deosebite, nu prin produse de masă, care să reprezinte un mix ideal între noutate, calitate și design carcateristic.

Astfel, pentru 2018 vor exista 4 game distincte de biciclete electrice, categorisite după cum urmează: Sport, Comfort și Urban. În gama Sport există 5 modele distincte, Ashford, modelul de top, Stoker, Stanton, Kent și Stoker, fiecare cu două sau mai multe versiuni. De reținut este faptul că bicicletele din această gamă pot fi susținute de motorul electric până la o viteză de 45 de km/h sau până la 25 km/h, în funcție de versiunea acestuia. Și pentru că tot am amintit de motor, acesta este furnizat de Impulse, Evo Speed (350W) sau Evo Smart (250W), ambele fiind gândite pentru biciclete de oraș (exemplu, modelele Stanton sau Ashford). Modelele mai jos plasate în gamă, vor avea motoare Neodrives, ce generează o putere de 250W (exemplu, modelul Stanton). Doar bicicletele din gama Kent vor fi echipate cu motoare Bosch, cu o putere de 250W.

Diversitate foarte mare de motoare în gama 2018 a producătorului din UK.

Versiunile cu Shimano Steps vor fi mai ieftine.

Simplitate și confortul sunt cuvintele cheie pentru sezonul următor și fac parte din filosofia Raleigh.

Avantajul motorului Neodrives este că poate fi încastrat în cadru.

Bicicletele non-electrice sunt de asemenea în meniu pentru anul viitor.

Iar unele dintre ele sunt chiar funky.

Gamele de top oferă viteză, confort și o greutate ceva mai redusă.

Gama Comfort, așa cum o spune și numele, este axată pe confort, oferă o poziție dreaptă asemenea bicicletelor clasice de oraș, alături de detaliile aferente: șa lată, ghidon orientat către biciclist sau manșoane mai groase. Din această categorie fac parte modelele Newgate, Boston, Corby, Kingston, Cardiff, Dover și Groove, fiecare dintre ele dotate cu motoare diferite în funcție de preț. Sunt disponibile variante de la Impulse, Shimano sau Bosch, din gamele urbane.

Din gama Urban fac parte biciclete cu un design purist, unele cu roți de 20 de inch, altele cu roți mai mari, de 28 de inch. În orice caz, acestea sunt orientate către o imagine diferită față de ceea ce oferă celelalte două categorii de produse, distingându-se de ele atât prin culoare cât și prin formă sau chiar dimensiunea roților. Aș spune că acestea sunt biciclete dedicate celor care vor să iasă din peisaj. Iar alegerea nu este deloc grea, căci există doar două modele: Leeds și Austin.

De remarcat gama foarte largă de motoare disponibile pe care le oferă cei de la Raleigh. Astfel, poți opta pentru Impulse Evo Speed, Impuls Evo Next, Impulse 2.0, Shimano Steps, Bosch Performance CX, Bosch Performance Cruise, Bosch Active Plus, Bosch Active, Neodrives și Groove. Așadar, opțiuni cât curpinde, cu motoare amplasate pe butucul față, butucul spate sau central, un val de alegeri care chiar dacă nu pare simplu, oferă o libertate enormă clientului.

Alte informații despre bicicletele electrice Raleigh, cât și despre cele non-electrice, găsești pe site-ul oficial.

Importator Raleigh în România: RoVelo.

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

004132
This Month : 4132
Views Today : 1380
Total views : 11256
To Top