Connect with us

Roți cu 6 spițe pentru e-bike-uri de la Bike Ahead: BiTurboE

Electrice de munte

Roți cu 6 spițe pentru e-bike-uri de la Bike Ahead: BiTurboE

BiTurbo este modelul de roată cu 6 spițe, construite din carbon, pentru bicicletele non-electrice. Însă cum trend-ul e-bike-urilor este în creștere, producătorii se adaptează. La fel și cei exclusiviști, precum Bike Ahead. Aceștia au anunțat lansarea unui set specific pentru bicicletele electrice, botezat BiTurboE.

Construcția monococă cu 6 spițe este extrem de rigidă, așa cum era de așteptat la o piesă din acest material și suportă o greutate maximă de 115 kg (rider + bagaj). Poate fi folosit pentru E-XC sau E-Maraton, așadar fără probe prea dure și sunt disponibile doar în culoarea neagră. Înălțimea jantei este de 25mm, pe când lățimea, de 27mm. Magnetul este integrat pe una dintre spițe, iar butucii sunt împrumutați de la DT Swiss – bine de menționat căci aceștia sunt încastrați în roată. Suportă un disc cu un diametru de maxim 205mm și o casetă de la Shimano sau Sram (xD).

Pot fi achiziționate în două dimensiuni, cea de 27.5 inch sau 29 de inch, ambele roți fiind livrate cu ax boost. Greutatea este de 1.349 de grame per set pentru versiunea 27.5 inch. Iar prețul… ah, prețul… să spunem, cât cel al unui e-bike: 3.399 euro.

via Bike Ahead

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Questions

To Top