Connect with us

Subaru lansează prima bicicletă electrică

Electrice de munte

Subaru lansează prima bicicletă electrică

Nu mulți s-ar fi așteptat ca Subaru să intre în industria bicicletelor, însă au profitat de boom-ul vânzărilor de e-bike-uri, făcându-și imediat aprația pe piață. Nu este vorba de vreun e-bike cu motor boxer, ci de unul cu motor tot japonez, dar de la Shimano.

Subaru MTB E1 va fi disponibil doar în versiunea cu cadru hardtail, promite că va cântări sub 20 de kg și va fi echipat cu un motor Shimano Steps E6000, așadar orientat mai mult către trasee recreaționale, o decizie cumva surprinzătoare care nu prea se potrivește cu pedigree-ul mărcii. Bicicleta va fi construită de JBS-Trading, o companie care construiește biciclete și pentru alte brand-uri mari, precum Drossiger. Împreună cu un acumulator de o capacitate mai mică, de 418 Wh, bicicleta va oferi o autonomie de la 50 până la 70 de km, depinzând de stilul de pedalat și de înclinația traseului.

În ceea ce privește transmisia, aceasta este furnizată de Shimano (XT, cu 10 viteze), iar frânele, tot de Shimano, modelul fiind unul destul de slăbuț: M396. Am zis slăbuț? Pardon. Slab! Discurile de 180mm vor încearca să mai compenseze un pic la capitolul performanțe de frânare.

Ambele anvelope în dimensiunea 29 x 2.25 provine de la Schwalbe, modelul Nobby Nic, iar furca, în mod surprinzător, este un Rock Shox Recon RL cu o cursă de 120mm și nu de 100mm așa cum ne-am fi așteptat.

Va fi oferită pentru 2.550 de euro, greutatea fiind de 19.8 kg pentru cadru M, fără pedale.

via Subaru

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

004132
This Month : 4132
Views Today : 1379
Total views : 11255
To Top