Connect with us

Tern GSD – cargo bike electric pliabil

Electrice de oras

Tern GSD – cargo bike electric pliabil

Bicicletele cargo pot ajuta mult la o viață fără mașină personală, fiind capabile să transporte cumpărăturile de la hypermarket, problema e că acestea sunt foarte mari și greu de depozitat într-un apartament. Până acum…

Pentru a spulbera problema, Tern au lansat noul GSD, o bicicletă electrică compactă utilitară care îți oferă toate funcționalitățile și capacitatea de transport dar care e ușor de depozitat.

Montată de drum, GSD este oricum dar nu compactă! Aceasta are distanța dintre roți a unui cargobike normal și se adaptează pentru aproape orice înălțime a utilizatorului. Platforma poate transporta până la 180 kg incluzând utilizatorul, deci poate transporta copiii, câinele, cumpărăturile de la piață și poate și ganterele de la sală dacă e nevoie. În  plus, motorul dublu Bosch Performance te poate ajuta să le transporți cu o singură încărcare pe distanța de 350 km cu o viteză maximă de 32 km/h.

Partea inedită este însă capacitatea bicicletei de a fi depozitată în spații mici. Tern susțin că în doar câteva secunde toată bicicleta e pliată în 1/3 din volumul ei inițial, ideal pentru a fi transportată cu o mașină mai mare, cu liftul sau pentru a fi depozitată în apartamente mici.

Bicicleta vine echipată standard cu anvelopele anti-pană Schwalbe Super Moto-X care fac față oricărui teren și cu frâne Magura cu 4 pistoane pentru a putea fi oprită la timp și dacă e încărcată la maxim.

În plus, siguranța în trafic e crescută datorită nenumăratelor elemente reflectorizante și a luminilor integrate cu LED. Nu în ultimul rând bicicleta are un cric extra rezistent german marca Herbie ce ușurează mult încărcarea și descărcarea mărfii.

Prețul modelului Tern GSD este de 3995 USD. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

015713
This Month : 8850
Views Today : 2046
Total views : 54461
To Top