Connect with us

Tom Cardy, câștigător al FMB și campion al Marii Britanii la DirtJump, vine la Haibike

Noutati

Tom Cardy, câștigător al FMB și campion al Marii Britanii la DirtJump, vine la Haibike

Vine la Haibike în calitate de atlet, alături de bunul său prieten Sam Pilgrim, axat în mare pe aceleași discipline extreme. Astfel, Haibike cooptează doi dintre cei mai buni dirt jumperi ai lumii pentru a-și promova și dezvolta eficient produsele. În echipă se mai află Yannick Granieri, și el cu un portofoliu absolut impresionant, alături de Helene Fruhwirth, campioană mondială la 4x în 2017.

Tom Cardy a devenit campion național al Marii Britanii la Dirt Jump în 2014 și a câștigat European FMB World Tour. Iar demonstrațiile sale de îndemânare au au animat startul câtorva competiții de Formula 1, Londin Bike Show dar și Turul Franței. A fost axat mult timp pe Dirt Jumo și Slopestyle însă acum consideră că îi poate inspira pe ceilalți cu filmele pe e-bike pe care va urma să le monteze. Desigur, lumea competițiilor nu vrea încă s-o abandoneze, având în plan să participe la câteva concursuri de enduro în 2019.

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

001950
This Month : 1950
Views Today : 1474
Total views : 5159
To Top