Connect with us

Update de firmware pentru motoarele Shimano Steps

Electrice de munte

Update de firmware pentru motoarele Shimano Steps

Shimano a anunțat un update de firmware important pentru motoarele sale Steps. Update-ul este valabil pentru motoarele din seria E8000 și E7000 și constă în personalizarea modului Eco, prima treaptă se susținere. Dacă până în prezent putea să personalizezi nivelurile Trail și Boost, acum ai opțiunea să alegi Low, Medium sau High pentru treapta Eco. Asta înseamnă că poți obține o autonomie și mai mare sau o putere crescută, depinde de preferințe.

Jeroen Van Vulpen, E-bike Brand Manager al Shimano Europa, a menționat că dată fiind utilizarea foarte variată a bicicletelor cu motoare Shimano pe multe piețe, a fost necesar un astfel de update pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor cu soluții complete de personalizare, mai ales că unii pedalează în principal doar pe plat, iar alții pe dealuri sau munți, necesitând o autonomie mai mare. Iar economia se poate face desigur foarte facil din treptele de susținere oferite de motor.

Vei avea la dispoziție modul Dynamic (setarea de fabrică), ce pune modul Boost pe High, modul Trail pe Low și modul Eco pe High. Modul Explorere setează nivelurile Boost și Trail pe Medium, iar Eco pe modul High. În varianta personalizabilă, poți seta oricum aceste setări pentru toate cele trei trepte de susținere.

Pentru a face update-ul necesar motorului tău Shimano, este necesar să descarci de aici aplicația E-Tube Project.

via Shimano

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: Test – Merida eOne-Sixty 10K 2020 | Biciclete electrice - revista online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

015708
This Month : 8845
Views Today : 1983
Total views : 54398
To Top