Connect with us

Update de la Bosch: noul mod E-MTB disponibil pentru motoarele Performance Line CX

Electrice de munte

Update de la Bosch: noul mod E-MTB disponibil pentru motoarele Performance Line CX

Dacă deja deții o bicicletă electrică dotată cu motorul Bosch Performance Line CX, s-ar putea ca acest update să fie croit pe necesitățile tale! Cei de la Bosch au anunțat un update ce poartă denumirea de E-MTB și care schimbă un pic din confogurația motorului tău pentru a se adapta diferit terenului pe care pedalezi.

Așa va fi indicat modul eMTB pe ecranul de bază.

Noul update E-MTB nu face altceva decât să anuleze vechiul mod Sport și să vină cu o alternanță inteligentă între modurile Tour și Turbo. Astfel, în funcție de cât de puternic apeși pedala, acesta va știi dacă ai nevoie de susținere mai puternică sau nu, nemafiind necesar ca tu să schimbi modurile din comanda de pe ghidon.

Și așa arată pe ecranul colorat.

Scopul noului sistem este de a te susține fără ca tu să mai ai alte griji, totul întâmplându-se în mod natural, rapid și aproape insesizabil. Cei de la Bosch susțin că au ajuns la un fine tuning al sistemului ce va îndeplini toate aceste promisiuni. Partea frumoasă este că oricine poate face acest update dacă deține un motor din gama Bosch Performance Line CX, la orice dealer autorizat. Iar schimbarea se produce imediat.

Graficul de mai sus arată cum intervine motorul în funcție de teren, în principal fiind vorba doar despre urcări.

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

1 Comment

1 Comment

  1. Lucian

    8th June 2017 at 4:33 pm

    Salut,
    Ce dealer e autorizat Bosch in Bucuresti si se si pricepe?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

004131
This Month : 4131
Views Today : 1377
Total views : 11253
To Top