Connect with us

Erori motor biciclete electrice: Bosch

Sfaturi de achizitionare si utilizare

Erori motor biciclete electrice: Bosch

În cazul în care bicicleta ta electrică este echipată cu motor Bosch și primești o eroare pe display, ar putea fi vorba despre una din cauzele de mai jos. În principiu, doar pe câteva dintre acestea le poți rezolva singur, altfel va trebui să apelezi la un dealer autorizat pentru o diagnoză computerizată.

Între timp, dacă nu regăsești niciuna dintre erorile de mai jos, ai la dispoziție aici un articol cu eventuale probleme tehnice la bicicletele electrice.

Cod eroare Descriere Ce poți face
410 Unul din butoanele de pe display este blocat. Verifică butoanele de pe display, este foarte posibil să aibă mizerie sub ele. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
414 Problemă de conexiune la unitatea centrală. Verificați conexiunile și contactele. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
418 Unul sau mai multe butoane de pe unitate sunt blocate. Verifică butoanele de pe unitate, este foarte posibil să aibă mizerie sub ele. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
422 Problemă de conexiune cu motorul. Verificați conexiunile și contactele. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
423 Problemă de conexiune cu acumulatorul. Verificați conexiunile și contactele. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
424 Eroare de comunicare între componente. Verificați conexiunile și contactele. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
426 Eroare internă de time-out. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
430 Bateria display-ului este goală. Încărcați display-ul, prin usb. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
440 Eroare internă a motorului. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
450 Eroare internă de software. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
490 Eroare internă a display-ului. Verificați display-ul, stă bine în soclu? Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
500 Eroare internă a motorului.. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
502 Eroare de iluminare. Verificați lumina și cablurile sale. Restartați apoi sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
503 Eroare a senzorului de viteză. Verificați poziționarea magnetului, trece prin dreptul senzorului? Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
510 Eroare internă de senzor. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
511 Eroare internă a motorului. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
530 Eroare a acumulatorului. Opriți sistemul, scoateți acumulator și inserați-l ulterior la loc. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
531 Eroare de configurație. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
540 Eroare de temperatură. Bicicleta electrică este în afara zonei de temperatură în care funcționează. Închideți sistemul și așteptați să se răcească sau să se încălzească după caz. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
550 A fost detectată o greutate prea mare. Scăpați de greutatea în plus. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
602 Eroare a acumulatorului intern în timpul încărcării. Scoateți încărcătorul din acumulator. Restartați sistemul. Băgați din nou încărcătorul în acumulator. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
602 Eroare internă a acumulatorului. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
603 O altă eroare internă a acumulatorului. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
605 Eroare de temperatură a acumulatorului. Bicicleta electrică este în afara zonei de temperatură în care funcționează. Închideți sistemul și așteptați să se răcească sau să se încălzească după caz. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
605 Eroare de temperatură a acumulatorului în timpul încărcării. Scoateți încărcătorul din acumulator. Permiteți acumulatorului să se răcească. Restartați sistemul. Băgați din nou încărcătorul în acumulator. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
606 Eroare pentru bateria externă. Verificați conexiunile și cablurile. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
610 Eroare de voltaj a acumulatorului. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
620 Eroare de încărcare. Înlocuiți încărcătorul dacă aveți la dispoziție unul diferit.
640 Eroare internă pentru acumulator. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
655 Eroare pentru acumulatori multiplii. Închideți sistemul. Scoateți toți acumulatorii apoi inserați-i la loc. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.
656 Eroare versiune software. Contactează un dealer autorizat pentru actualizarea de soft.
Display-ul nu pornește Eroare internă a display-ului. Restartați sistemul. Dacă problema persistă, contactează un dealer autorizat.

Apasa aici ca sa citesti in continuare
S-ar putea sa-ti placa...

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

001951
This Month : 1951
Views Today : 1486
Total views : 5171
To Top