Câteva modificări pentru modelul YT Decoy în 2020

0
1392
views

Sezonul acesta, producătorul YT cu sediul în Forchheim, Germania, a decis să aducă mici modificări modelului său electric, devenit deja destul de popular – Decoy. Prezentat în martie anul trecut, YT a păstrat formatul roților, mai precis 29 de inch pe față și 27.5 spate, însă noutatea este reprezentată de echiparea cu 12 viteze, atât pentru varianta Pro Race cât și pentru varianta Comp. Despre modelele Pro și Base încă nu au fost furnizate extra-informații.

Mai jos, poți vedea versiunea Decoy CF Pro în culoarea Titan Silver cât și noua variantă, în culoarea Black Magic. Ambele au suspensii Fox din gama Kashima, o transmisie Shimano XT cu 12 viteze sau tijă de șa hidraulică de la Fox, prețul de achiziție fiind de 6.599 de euro. Greutatea bicicletei în dimensiunea M este de 23.1 kg.

Varianta Comp va fi oferită în culoarea Dune Grey, va cântări 23.6 kg și va fi oferită pentru 4.999 euro. În acest preț vei primi o transmisie Shimano SLX cu 12 viteze, amortizoare Fox din gama Performance și o tijă de șa hidraulică.

via YT Industries

 

Articolul precedentNoile Merida eOne-Forty și eOne-Sixty Limited cu cadru din aluminiu
Articolul următorYamaha iese la rampă cu YPJ-YZ
Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here