Connect with us

Devron a expus la Eurobike doar biciclete electrice. Și un fixie. Electric

Electrice de oras

Devron a expus la Eurobike doar biciclete electrice. Și un fixie. Electric

Devron a fost prezent anul acesta la Eurobike doar cu biciclete electrice, de principiu toate fiind construite pentru mediul urban. Cel mai probabil, acest lucru se întâmplă deoarece cererea pe piața din Vest este imensă pentru e-bike-uri, iar producătorul român dorește să rămână competitiv cu o ofertă atractivă pentru bicicletele sale. De aceea, nu m-a mirat prea tare faptul că gama de electrice a celor de la Devron curpindea aproape toate formele de biciclete de oraș posibile, exceptând desigur cargo-bike-urile.

Așadar, după cum vei putea în galeria foto de mai jos, majoritatea sunt city bike-uri cu roți de 26 sau 28 de inch, cu cadru jos, pentru un acces foarte facil. Pliabilele nu lipsesc și nici măcar o fixie.

Iată prima serie de city-bike-uri, construite pe același principiu. Diferențele vin de la amplasarea motorului dar și amplasarea acumulatorului, unele acumulatoare fiind montate pe portbagaj, altele fiind direct integrate în cadru.

În ceea ce privește bicicletele pliabile, una este de dimensiuni foarte mici (cea albă, de mai jos), cu roți mici și cu motorul integrat în butucul spate, iar cealaltă este o pliabilă de dimensiuni standard, cu motor central și acumulatorul la vedere.

Mai jos poți vedea și bicicleta fixie/singlespeed, probabil prima bicicletă electrică românească cu pornire la buton, montat pe top tube-ul cadrului.

Nu în ultimul rând, Devron a prezentat și un Zerga electric, pentru trasee de offroad mai lejer, echipat cu motor Shimano Steps E8000, furcă RST Alpha și transmisie Shimano SLX:

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

2 Comments

2 Comments

  1. Vlad

    24th September 2019 at 11:29 am

    Am trăit sa o vad și p-asta… Un Fixie electric 🤦🏻‍♂️ In ca lume trăim..

  2. Gabriel

    27th September 2019 at 3:18 pm

    Bravo lor, dar interesant ar fi sa vedem si niste preturi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Questions

To Top