Connect with us

Mondraker lansează noul Level 2019, cu suspensii de 170mm!

Electrice de munte

Mondraker lansează noul Level 2019, cu suspensii de 170mm!

Conform manualelor de specialitate, bicicletele cu suspensii de 170mm descriu categoria Superenduro, iar aparent, asta se aplică întocmai și pentru e-bike-uri. Cu o mențiune: E-Superenduro.

Versiunea de top, Level RR.

De principiu, ai în față un full-suspension cu o furcă de 170mm și un cadru care suportă o cursă de 160mm, cu o geometrie agresivă și un aspect la fel de agresiv, așa cum deja ne-au obișnuit spaniolii. Acesta se bazează pe Mondraker Crafty, iar suspensia Zero Suspension System a fost optimizată pentru utilizarea cu roți de 29 de inch. Spre exemplu, furca Fox 36 are o cursă de 170mm dar un offset de 44mm, acesta din urmă având să mărească stabilitatea la viteze mari și să mărească aderența roții de față.

Acesta este de altfel și primul eMTB cu roți de 29 de inch produs de Mondraker, fiind supra-încadrată și în categoria E-Gravity. Motorul provine de la Bosch, asemenea acumulatorului integrat, iar suspensia a fost optimizată pentru utilizarea cu arcul Foxului DHX2. Mondraker explică faptul că utilizarea acestui amortizor crește mult stabilitatea bicicletele și implicit, performanța la vale.

O treaptă mai jos: Level R.

Vor exista două versiuni de echipare, Level R și Level RR, primul find echipat cu o furcă Fox Rhythm și o transmisie Sram NX, iar al doilea cu o furcă Fox 36 Float Kashima și o transmisie Sram EX1. Ambele sunt echipate cu anvelope Maxxis, modelul Minion DHF 2.5 pe față și Minion DHR 2.4 pe spate. Diferența de greutate între modele ar urma să fie de 500 de grame, RR cântărind 25.2 kg.

via Mondraker

Apasa aici ca sa citesti in continuare

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

004132
This Month : 4132
Views Today : 1384
Total views : 11260
To Top