Mondraker e-Crusher: e-bike pentru enduro cu cadru din carbon

0
1259
views

Mondraker șochează din nou opinia publică cu un design ușor futuristic și ieșit din tipare, însă de data aceasta este vorba despre un e-bike. Noul e-Crusher pune accent atât pe design cât și pe funcționalitate, fiind în opinia producătorului, un full-suspension pentru enduro și poteci, extrem de capabil. Utilizarea carbonului nu aduce doar o greutate mai mică, ci îl face mai rigid și atenuează mai bine vibrațiile produse de motor. Nu că ar fi fost prea deranjante.

Dacă nu ești atent, s-ar putea chiar să nu-ți dai seama că este vorba despre un e-bike.

Vor exista două modele în gama e-Crusher: RR+ echipat cu Shimano XT Di2, oferit pentru 8.999 de euro și versiunea R+, cu transmisia Shimano XT mecanică, oferit pentru 6.599 de euro. Dacă niciuna din cele două nu este pe placul tău sau pur și simplu ai prea mulți bani de cheltuit, atunci mai există o versiune cu roți Enve din carbon, oferită pentru 10.499 de euro.

Cu o furcă ce oferă o cursă de 160mm și un cadru setat pentru 150mm, bicicleta va fi extrem de capabilă, indiferent de terenul pe care rulează. Mai mult decât atât, roțile în format 27plus aduc un plus de confort și de aderență, ca să te poți da lipsit de orice stres. Motorul furnizat de Shimano este capabil să genereze 250W și un cuplu de 70Nm, legat la un acumulator de 504Wh.

via Mondraker

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here