Connect with us

Muc-Off prezintă o nouă gamă de produse pentru întreținerea bicicletelor electrice

Electrice de munte

Muc-Off prezintă o nouă gamă de produse pentru întreținerea bicicletelor electrice

Producătorii de componente au fost primii care și-au dat seama că biciclete electrice necesită piese dedicate, mai rezistente și mai robuste. Vremea în care se foloseau lanțuri normale, frâne cu discuri mici sau anvelope clasice începe să apună și iată că și producătorii de accesorii sau produse de întreținire, precum Muc-Off de față, încep să se alinieze trend-ului.

Personalizare maximă. Acesta este un e-bike.

Un e-bike cu un logo pe măsură. 🙂

Astfel, la ediția 2018 a Eurobike-ului am putut vedea o întreagă gamă de produse de întreținere a bicicletelor electrice la standul Muc-Off, probabil unul dintre cele mai atractive standuri din întreaga expoziție. În fond, mai cool cu greu se poate.

Începând cu jocul Dirt Invaders care aduce în prezent arcade-urile anilor 80 în care trebuia să împuști ciori și alți roboței, trecând pe la bicicleta electrică ultrapersonalizată cu stickere Muc-Off și terminând chiar cu produsele, este mai mult decât evident că aici aveai ce să vezi.

Te bagi la un joc? 😀

Pac-pac-pac-pac-paaaac!

Revenind la ceea ce ne interesează, Muc-Off propune pentru 2019 o gamă de produse noi pentru e-bike-uri, precum: lubrifiant ceramic pentru condiții umede, lubrirfiant ceramic pentru condiții de uscat, lubrifiant pentru orice fel de vreme care îmbină calitățile celor două mai devreme amintite, o protecție anticorozivă de dat pe componente care se află în mișcare sau pe altele care pot fi expuse, un curățător de lanț și o soluție oferită în rozul deja clasic menită să curețe bicicleta (și crede-mă, că o face chiar foarte bine) despre care nu-s prea sigur dacă are în componență alte elemente decât cea dedicată bicicletelor obișnuite.

Toate acestea pot fi admirate în galeria de mai jos, numele fiind trecut clar și lizibil pe etichetă.

Nu în ultimul rând, Muc-Off a mai prezentat și soluția sa de etanșeizare a anvelopelor tubeless care asigură o protecție crescută la pană, alături de minunat coloratele valve tubeless, de 44 și de 60mm, atât pentru MTB-uri cât și pentru cursiere.

Importator Muc-Off în România: Sprint Sports

Apasa aici ca sa citesti in continuare

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

015710
This Month : 8847
Views Today : 2013
Total views : 54428
To Top