Muc-Off prezintă o nouă gamă de produse pentru întreținerea bicicletelor electrice

0
1010
views

Producătorii de componente au fost primii care și-au dat seama că biciclete electrice necesită piese dedicate, mai rezistente și mai robuste. Vremea în care se foloseau lanțuri normale, frâne cu discuri mici sau anvelope clasice începe să apună și iată că și producătorii de accesorii sau produse de întreținire, precum Muc-Off de față, încep să se alinieze trend-ului.

Personalizare maximă. Acesta este un e-bike.
Un e-bike cu un logo pe măsură. 🙂

Astfel, la ediția 2018 a Eurobike-ului am putut vedea o întreagă gamă de produse de întreținere a bicicletelor electrice la standul Muc-Off, probabil unul dintre cele mai atractive standuri din întreaga expoziție. În fond, mai cool cu greu se poate.

Începând cu jocul Dirt Invaders care aduce în prezent arcade-urile anilor 80 în care trebuia să împuști ciori și alți roboței, trecând pe la bicicleta electrică ultrapersonalizată cu stickere Muc-Off și terminând chiar cu produsele, este mai mult decât evident că aici aveai ce să vezi.

Te bagi la un joc? 😀
Pac-pac-pac-pac-paaaac!

Revenind la ceea ce ne interesează, Muc-Off propune pentru 2019 o gamă de produse noi pentru e-bike-uri, precum: lubrifiant ceramic pentru condiții umede, lubrirfiant ceramic pentru condiții de uscat, lubrifiant pentru orice fel de vreme care îmbină calitățile celor două mai devreme amintite, o protecție anticorozivă de dat pe componente care se află în mișcare sau pe altele care pot fi expuse, un curățător de lanț și o soluție oferită în rozul deja clasic menită să curețe bicicleta (și crede-mă, că o face chiar foarte bine) despre care nu-s prea sigur dacă are în componență alte elemente decât cea dedicată bicicletelor obișnuite.

Toate acestea pot fi admirate în galeria de mai jos, numele fiind trecut clar și lizibil pe etichetă.

Nu în ultimul rând, Muc-Off a mai prezentat și soluția sa de etanșeizare a anvelopelor tubeless care asigură o protecție crescută la pană, alături de minunat coloratele valve tubeless, de 44 și de 60mm, atât pentru MTB-uri cât și pentru cursiere.

Importator Muc-Off în România: Sprint Sports

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here