Connect with us

Noi produse de întreținere pentru bicicletele electrice de la Muc-Off

Electrice de munte

Noi produse de întreținere pentru bicicletele electrice de la Muc-Off

Muc-Off a anunțat lansarea unor noi produse pentru întreținerea și lubrifierea bicicletelor electrice, iar la final de vară am avut ocazia să le văd pe viu la Eurobike, desigur, ambalate. Aștept deci cu nerăbdare să le primesc la test pentru a-mi face o părere clară despre eficiența lor, însă judecând după restul de produse, sunt mai mult ca sigur că vor oferi performanța scontată. Să trecem însă la vizualizarea acestora.

Ca să înțelegi pe scurt de ce era necesară o gamă dedicată bicicletelor electrice, cei de la Muc-Off au gândit produsele ținând cont de componentele electrice dar și de forțele mai mari dezvoltate de e-bike-uri. Spre exemplu, Dry Wash permite spălarea bicicletei electrice fără a folosi apă, la Ultra Corrosion Defence penetrează și protejează suprafețele metalice, protejând astfel terminațiile acumulatorului. Lubrifiantul pentru lanț ține cont de forțele mai mari care acționează la pedalat, iar în acest fel este oferit un produs care durează mai mult și lubrifiază mai bine, indifierent de condiții. Toate aceste produse au fost gândite în câțiva ani de zile și nu au fost lansate pe piață până nu s-au obținut rezultate relevante în ceea ce privește performanța acestora.

E-bike Dry Wash livrat la recipient de 750 de ml cu pompă, curăță și polișează în același timp, nu necesită utilizarea apei (de aici și dimensiunea mai mare a bidonului), păstrează lustrul pentru mai mult timp și nu se lipește.

E-bike Dry Chain Cleaner este livrat la recipient de 500ml sub formă de spray, elimină elementele care ar putea contamina lanțul, se usucă foarte rapid și nu lasă urme, poate fi folosit pentru orice tip de lanț și chiar pe curelele de transmisie (pentru cei care au instalat așa ceva pe bicicletă), îndepărtează rapid uleiul și unsoarea fără a fi necesară apa și miroase a… gumă de mestecat.

E-bike Ultra Corrosion Defence la recipient de 485ml previne și oprește coroziunea suprafețelor metalice, inclusiv ale acumulatorului, previne totodată rugina și o dizolvă (după caz) și oferă o protecție de până la 12 luni (cu steluță).

E-bike All Weather Chain Lube este lubrifiantul de utilizat pentru orice fel de vreme, compus special pentru biciclete electrice, având o formulă sintetică ce oferă protecție maximă lanțului. Aroma este de ananas, însă nu încercați să-l consumați.

Alte două tipuri de lubrifiant sunt cele pentru condiții umede și cele pentru condiții de uscat, ambele creând un înveliș ceramic pentru lanț astfel încât acesta să-și facă datoria pentru mai mulți kilometri. Cel pentru condiții de umiditate este bineînțeles waterproof, iar cel pentru condiții de uscat nu reține praful.

Produsele pot fi deja comandate în România prin distribuitorii Sprint Sports.

Apasa aici ca sa citesti in continuare

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

015716
This Month : 8853
Views Today : 2128
Total views : 54543
To Top