Norco Sight VLT: e-AllMountain direct din Canada

0
828
views

Probabil una dintre cele mai atent lucrate biciclete electrice din 2019 va veni de la Norco, recent prezentatul Sight VLT fiind construită cu un cadru din carbon, iar producătorul promite că aceasta va fi la fel de controlabilă precum omologul său nemotorizat, Norco Sight. Roțile de 27.5 contribuie pozitiv la geometria modernă, aceasta fiind dotată cu o furcă de 160mm, cadrul având o suspensie de 150mm. În ciuda acestor date, cei de la Norco nu o încadrează în categoria Enduro, ci în categoria All-Mountain. În funcție de echipare, bicicleta va fi livrată fie cu recent lansatul motor Shimano E7000 sau cu clasicul E8000, iar prețul de pornire este de 4.999 de euro, putând ajunge până la 7.499 de euro pentru versiunea de top. Mai mult decât atât, modelul de vârf primește și un acumulator semnificativ mai mare, de 630 Wh.

Acumualtor integrat în cadru, unul de capacitate mare: 630Wh.

Headtube-ul este amplasat la 66 de grade, pe când seat tube-ul, la 75 de grade. Asta va face din Sight VLT un coborâtor feroce, dar care va oferi și o poziție bună pentru pedalatul la deal. Chainstay-ul are o lungime de doar 440mm, mică pentru o bicicletă electrică, reach-ul fiind de 470mm în dimensiunea L.

Sight VLT1, adică versiunea de top, este echipată cu suspensii Fox din gama Performance (culmea, nu Kashima), cu o transmisie Sram GX Eagle, frâne Sram Code R, roți DT Swiss H1700 și anvelope Minion DHF/DHR.

Din păcate greutatea pentru aceste modele nu este specificată, în condițiile în care pentru o bicicletă cu cadru din carbon, ar fi fost prima informație de aflat.

via Norco

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here