Connect with us

Pinarello Nytro: cursieră electrică… surprinzătoare!

Electrice de oras

Pinarello Nytro: cursieră electrică… surprinzătoare!

Ce poate fi mai surprinzător decât să aflii de faptul că italienii de la Pinarello și-au bătut capul pentru a construi o bicicletă electrică? Blasfemie ar spune unii, însă aceștia ar trebui să știe că cine nu se adaptează va muri, iar explozia de biciclete electrice din Europa de Vest și din State îi obligă pe mulți să treacă la nivelul următor.

Cu o greutate de doar 13 kg, aceasta se poate numi cu adevărat o cursieră electrică contemporană, iar dacă îi vei detașa acumulatorul, aceasta va ajunge la greutatea de doar 9 kg. Motorul Fauza oferă o putere de 250W până la 400W în momentele de vârf, iar utilizatorul va avea 3 trepte de susținere la alegere, din care prima oferă în ajutor 125W.

Fiind limitată la 25 km/h (conform reglementărilor europene), cu siguranță cei experimentați nu o vor lua în considerare, însă cei de la Pinarello susțin că aceasta este varianta ideală pentru cei slab antrenați care vor să stea alături de cei mai bine antrenați dintre prieteni. Geometria bicicletei este similară cu cea a modelului entry-level, Gan, cea de față având un ampatament puțin mărit și un headtube cu 10% mai înalt, pentru un control mai stabil al bicicletei dar și o poziție mai comodă.

Acumulatorul este micuț, de 252Wh (400Wh fiind standardul), este dotată cu frâne hidrauliuce pe disc, iar producătorul promite parcurgerea unui traseu cu 1.400m diferență de nivel – fără a preciza distanța. Prețul este de 6.000 de euro.

via Pinarello

 

Apasa aici ca sa citesti in continuare

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

001956
This Month : 1956
Views Today : 1515
Total views : 5200
To Top