Connect with us

Yamaha iese la rampă cu YPJ-YZ

Electrice de munte

Yamaha iese la rampă cu YPJ-YZ

Greu de menționat denumriea modelului atunci când cineva te va întreba ce bicicletă electrică deții. Probabil că n-o vei reține niciodată precis, dar din fericire, acesta este încă un protoptip și este posibil ca japonezii să vrea să-i schimbe totuși denumirea. Yamaha cochetează de ceva timp cu biciclete electrice, însă aceasta este primul model capabil să întoarcă priviri. După experiența de zeci de ani în fabricarea motoarelor electrice, aceștia se pare că se află mai aproape ca oricând de lansarea unui model complet nou dezvoltat in-house.

Liniile cadrului sunt drepte și clare, acumulatorul este integrat în down tube, amortizorul spate provine de la Fox – gama Kashima, iar furca este un de tip upside-down. Construcția link-ului este destul de mare și nu va permite montarea unui bidon de apă sau al unui acumulator extern pe downtube, însă uneori e bine să dai eficiența pe practicitate.

Mai multe detalii probabil că vor urma în momentul lansării.

Apasa aici ca sa citesti in continuare

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Questions

To Top