Connect with us

Anvelope noi pentru bicicletele electrice de la Michelin

Noutati

Anvelope noi pentru bicicletele electrice de la Michelin

E-Wild se numesc noile anvelope de la Michelin, dedicate bicicletelor electrice, concurând astfel cu alternativa lansată de Schwalbe. Modelul va avea două anvelope separate, de față și de spate, cu carcasă diferită și vor fi disponibile în dimensiunea 27.5 x 2.6 sau 275 x 2.8. Pot fi folosite atât cu camere B6 cât și tubeless, iar în procesul de construcție a fost acordată o mare atenție construcției carcasei Gravity Shield, apoi mixului de cauciuc – E-GUM-X. Nu doar că trebuie să ofere aderență și protecție, însă rezultatul final trebuie să ruleze și ușor pentru a salva din acumulatorul e-bike-ului.

Carcasa va avea crampoanele centrale contruite dint-run cauciuc mai dur, pentru a facilita viteza de rulare, pe când cele din laterale vor fi mai moi, pentru o aderență laterală bună (spre exemplu, în viraje). În cazul anvelopei din spate, aceasta va avea un mix triplu de gumă pentru o și mai mare aderență. Profilul anvelopei a fost împrumutat de la modelele de enduro, însă crampoanele sunt în acest caz mai mari. Sunt carcasa centrală se află un material adăugat care ranforsează suplimentar anvelopa în cazul unei pene de cauciuc.

Anvelopele vor fi disponibile începând cu luna martie a acestui an.

via Michelin

 

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Questions

To Top