E-bike nou de la Scott pentru… skiul de tură!

0
1040
views

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bicicletele electrice pot avea și scop utilitar. Pornind de la această idee, cei de la Scott care produc și skiuri, s-au gândit să lege cele două activități prin construcție unui e-bike care să servească drept cărăuș pentru sportiv și pentru skiurile sale. În acest sens, aceasta pare o varianta de luat în calcul când vrei să ajungi într-un anume punct, undeva sus pe munte. Întrebarea care se nasște însă, este: cum asiguri bicicleta după ce ai plecat în tură cu skiurile?

Echipată complet pentru skiul de tură. Distracție x 2.

Bicicleta se bazează pe modelul Axis eRide, este echipată cu un motor Shimano E8000 cu 250W și cuplu de 70Nm, alături de câteva componente construite special de Scott pentru a deservi stocării skiurilor pe bicicleteă dar și a altor accesorii. În cazul în care rămâi fără acumulator, de iluminarea farului Supernova M99 se va ocupa un butuc cu dinam integrat. Cursa suspensiilor este de 120mm.

Protecție pentru acumulator, ca să stea și el la căldurică.
Așa arată bicicleta fără accesorii.
Și cam așa arată după ce pui pe ea toate cele necesare.
Gândindu-mă la cât am tremurat iarna asta pe e-bike, încălzitoarele acelea de mâini par venite din rai.

Mai departe, putem remarca prinderile pentru clăpari, cele pentru cordelină, pentru o jachetă de iarnă și cel mai important, încălzitoarele de mâini montate pe ghidon – peste manșoane. Un termos și o mică butelie pentru preparea mâncării se află de asemenea în dotarea acestei biciclete electrice.

Prețul nu a fost momentan făcut public.

via Scott

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here