Connect with us

E-bike nou de la Scott pentru… skiul de tură!

Electrice de munte

E-bike nou de la Scott pentru… skiul de tură!

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că bicicletele electrice pot avea și scop utilitar. Pornind de la această idee, cei de la Scott care produc și skiuri, s-au gândit să lege cele două activități prin construcție unui e-bike care să servească drept cărăuș pentru sportiv și pentru skiurile sale. În acest sens, aceasta pare o varianta de luat în calcul când vrei să ajungi într-un anume punct, undeva sus pe munte. Întrebarea care se nasște însă, este: cum asiguri bicicleta după ce ai plecat în tură cu skiurile?

Echipată complet pentru skiul de tură. Distracție x 2.

Bicicleta se bazează pe modelul Axis eRide, este echipată cu un motor Shimano E8000 cu 250W și cuplu de 70Nm, alături de câteva componente construite special de Scott pentru a deservi stocării skiurilor pe bicicleteă dar și a altor accesorii. În cazul în care rămâi fără acumulator, de iluminarea farului Supernova M99 se va ocupa un butuc cu dinam integrat. Cursa suspensiilor este de 120mm.

Protecție pentru acumulator, ca să stea și el la căldurică.

Așa arată bicicleta fără accesorii.

Și cam așa arată după ce pui pe ea toate cele necesare.

Gândindu-mă la cât am tremurat iarna asta pe e-bike, încălzitoarele acelea de mâini par venite din rai.

Mai departe, putem remarca prinderile pentru clăpari, cele pentru cordelină, pentru o jachetă de iarnă și cel mai important, încălzitoarele de mâini montate pe ghidon – peste manșoane. Un termos și o mică butelie pentru preparea mâncării se află de asemenea în dotarea acestei biciclete electrice.

Prețul nu a fost momentan făcut public.

via Scott

Apasa aici ca sa citesti in continuare

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

015716
This Month : 8853
Views Today : 2147
Total views : 54562
To Top