Connect with us

Noul Scott Spark, acum în varianta electrificată

Electrice de munte

Noul Scott Spark, acum în varianta electrificată

Faimosul Scott Spark a primit o nouă versiune de curând, mai precis una electrică. Astfel, fanii modelului se vor putea bucura de o autonomie extinsă cu ajutorul noului model. Bicicleta va avea o geometrie destul de jucăușă, care-ți va permite să experimentezi mult cu ea pe traseu, aceasta fiind ideală atât la vale cât și la urcare, unde vei fi susținut de motorul electric în cazul în care dorești.

Modelul de top este dotat cu un motor Shimano și este oferit integral în culoarea neagră. Botezat E-Spark Plus, acesta cântărește 22 de kg și este oferit pentru un preț nu tocmai mic, de 5.800 de euro. Însă ținând cont de faptul că vorbim despre un full-suspension, cei de la Scott au o scuză. Va exista o versiune cu un colorit mult mai optimist și mai atractiv, mai precis versiunea Tuned. Aceasta va fi dotată și cu schimbătoare electronice de la Shimano, iar prețul de raft va fi de 7.000 de euro.

Vor exista 4 versiuni diferite ale modelului, care este disponibil începând cu această lună. Roțile 27plus și motorul de 250W Shimano E8000 vor fi standard, indiferent de versiunea aleasă. Acumulatorul va fi integrat în downtube și va beneficia de o protecție gumată. Suspensiile de 120mm vor fi de asemenea standard pentru toate versiunile de echipare.

Alte informații poți găsi pe site-ul celor de la Scott.

via Scott

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Questions

To Top