Noul Scott Spark, acum în varianta electrificată

0
2421
views

Faimosul Scott Spark a primit o nouă versiune de curând, mai precis una electrică. Astfel, fanii modelului se vor putea bucura de o autonomie extinsă cu ajutorul noului model. Bicicleta va avea o geometrie destul de jucăușă, care-ți va permite să experimentezi mult cu ea pe traseu, aceasta fiind ideală atât la vale cât și la urcare, unde vei fi susținut de motorul electric în cazul în care dorești.

Modelul de top este dotat cu un motor Shimano și este oferit integral în culoarea neagră. Botezat E-Spark Plus, acesta cântărește 22 de kg și este oferit pentru un preț nu tocmai mic, de 5.800 de euro. Însă ținând cont de faptul că vorbim despre un full-suspension, cei de la Scott au o scuză. Va exista o versiune cu un colorit mult mai optimist și mai atractiv, mai precis versiunea Tuned. Aceasta va fi dotată și cu schimbătoare electronice de la Shimano, iar prețul de raft va fi de 7.000 de euro.

Vor exista 4 versiuni diferite ale modelului, care este disponibil începând cu această lună. Roțile 27plus și motorul de 250W Shimano E8000 vor fi standard, indiferent de versiunea aleasă. Acumulatorul va fi integrat în downtube și va beneficia de o protecție gumată. Suspensiile de 120mm vor fi de asemenea standard pentru toate versiunile de echipare.

Alte informații poți găsi pe site-ul celor de la Scott.

via Scott

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here