Connect with us

Scott Roxter ERIDE: bicicletă electrică pentru copii

Electrice de munte

Scott Roxter ERIDE: bicicletă electrică pentru copii

Iată că producătorii de biciclete electrice încep să-și dea interesul și pentru alte segmente, în cazul de față fiind vorba despre cel dedicat copiilor. Până în prezent, aceștia puteau pedala pe biciclete electrice cu roți de 27.5 și cadre mai mici, de 13-14 inch, însă dimensiunea roții reprezenta desigur un impediment. Cei de la Scott au venit cu soluția, oferind modelul Roxter cu roți de 26 de inch sau chiar 24 de inch, astfel încât cei mici să se simtă confortabil pe biciclete.

Ambele versiuni vor fi echipate cu un motor Bosch din gama Active Line, așadar versiunea de bază a motorizării oferite de germani, cu mențiunea că modelul cu roți de 24 de inch va fi limitat la o viteză de 20 km/h. Acumulatorul are de asemenea o capacitate mai mică, de 400Wh, dar aceasta va fi mai mult decât suficientă căci copii cântăresc semnificativ mai puțin decât un adult.

Construit în jurul unui cadru din aluminiu, noul Roxter va fi echipat cu o furcă pe aer Suntour XCR cu o cursă de 100mm și va avea o transmisie Alivio/Altus cu 9 pinioane. Frânele provin de la Shimano, modelul entry-level MT200 cu discuri de 160mm.

Prețul de achiziție este de 2.000 de euro, pentru oricare dintre cele două versiuni.

via Scott

Pe bicicletă din 1998, am pedalat pentru prima dată pe un e-bike în 2010, iar aceasta mi s-a părut odioasă. Cu timpul, am avut contact cu majoritatea bicicletelor electrice importante lansate pe piață și am început să le înțeleg scopul, ca apoi să mă acapareze complet. Din 2016 scriu pentru ElectroBike.ro și pe lângă cele 7 bicicletele non-electrice din garaj, dețin două e-bike-uri: un hardtail și un full-suspension.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Advertisement

Cele mai citite

Advertisement

Noutati

Vizitatori

015713
This Month : 8850
Views Today : 2060
Total views : 54475
To Top